Contact
Naam
Lucon Floors BVBA
Adres
Steenweg 14
Plaats
Herk-de-Stad
Provincie
Limburg
Website
Social Media

Lucon Floors BVBA in Herk-de-Stad voor prachtige betonvloeren op maat

Bent u voor uw bedrijf of woning op zoek naar betonvloeren? Maak dan eerst een afspraak met Lucon Floors BVBA in Herk-de-Stad. Wij zijn specialist in verschillende soorten betonnen vloeren voor bedrijven en consumenten. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor woonbeton, ook wel bekend als polybeton, gepolierd beton of interieurbeton; maar ook voor een betonnen terras en oprit. Wilt u ook een duurzame vloer van de hoogste kwaliteit? Dan bent u bij Lucon Floors aan het juiste adres.

Waarom Lucon Floors uit Herk-de-Stad?

Bij Lucon Floors BVBA staat een enthousiast en professioneel team medewerkers voor u klaar om u te helpen in het maken van de beste keuze. U ontvangt altijd een eerlijk en deskundig advies en heldere afspraken. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent qua kosten en planning. Onze zaakvoerder komt altijd persoonlijk langs voor een opname en is tevens aanwezig tijdens de uitvoering. Uw vloer wordt uiterst secuur en met veel oog voor detail voor u geplaatst. Omdat wij enkel met materialen werken van de hoogste kwaliteit, geniet u van een sterke vloer die een leven lang meegaat.

Betonvloeren in de regio Limburg

Een betonvloer kent zeer uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u beton inzetten op de vloer van uw bedrijf, maar ook in uw interieur en exterieur. Een betonnen vloer oogt robuust en tijdloos, waardoor het in elke stijl toepasbaar is. Ook vloerverwarming is uitstekend te combineren met een betonvloer. Bovendien zijn vloeren van beton naadloos, waardoor er geen vuil en stof kan ophopen tussen naden of kieren. Dat is wel zo hygiënisch en makkelijk schoon te houden.

Ook voor impregnatie of een sealer

Voor zowel nieuwe vloeren als bestaande betonvloeren kunnen wij een nabehandeling verzorgen. Hierbij kiest u uit impregneren voor een waterafwijzende vloer of een sealer voor een lichte glans. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Polybeton
  • Betonvloeren
  • Gepolierd beton
  • Interieurbeton
  • Woonbeton

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Betonvloeren Herk-de-Stad, Limburg

Trefwoord
Polybeton, Betonvloeren, Gepolierd beton, Interieurbeton, Woonbeton
Rubriek
Betonwerken, Betonvloeren
Contact