Logo Pro Constructions Ltd - Sint-Niklaas
Contact
Naam
Pro Constructions Ltd
Adres
Industriepark west 75
Plaats
Sint-Niklaas

Pro Constructions

Pro Constructions werd in 2009 opgericht en groeide in korte tijd uit tot een firma, die alle aspecten van renovatie beslaat met twaalf in hun vakgebied gediplomeerde en geschoolde arbeiders. Hier zijn elektriciens, stukadoors, schilders, gyproc-specialisten, behangers en metselaars actief.

Het succes van Pro Constructions ligt hem in het feit dat voor een totaalrenovatie alles binnen een bedrijf wordt geregeld. Opdrachtgevers hoeven zich dus geen zorgen te maken over afspraken en opeenvolging van werken door verschillende aannemers. Tevens hebben zij voor de volledige werkzaamheden een aanspreekpunt, die van alle activiteiten op de hoogte is.

Pro Constructions heeft een reputatie van degelijkheid en efficiŽntie opgebouwd, die resulteert in een goede en veelvuldige samenwerking met particulieren, bedrijven en architecten aan wie zij graag referenties van vorige opdrachten doorgeven en realisaties laten zien.

Pro Constructions heeft een afdeling die zich toespitst op private woningen en een afdeling die zich met commerciŽle en bedrijfspanden bezighoudt.

Graag maakt Pro Constructions ook een gratis, perfect gedetailleerde, vrijblijvende offerte voor uw renovatie of verbouwing.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.