Contact
Naam
S & K Industries
Adres
Graaf van Hoornestraat 2 bus A
Plaats
Antwerpen
Provincie
Antwerpen

S & K Industries


S & K Industries is een dynamisch team met jarenlange ervaring in de sectoren fijnschilders, straalwerken, industriële schilderwerken, metalliseren, pistoolschilders en poederlak, maar ook in constructiewerken, laswerken, montagewerken, elektriciteit en industriële pijpfitting.

Het bedrijf onderscheidt zich op de markt doordat de medewerkers goed worden geïnstrueerd. In verband met de uit te voeren werken hebben zij gerichte trainingen en opleidingen gehad. Op deze manier houden zij hun vakbekwaamheid op peil om zo kritieke taken verantwoord, veilig en kwalitatief te kunnen uit voeren.

Zowel voor nieuwbouw als onderhoudsprojecten kan S & K Industries u van dienst zijn als sub-contracting personeel, op zowel korte als lange termijn als ook nationaal, internationaal en als onderaannemer.

Voor S & K Industries is flexibiliteit, veiligheid, kwaliteit en inzet van groot belang. Zo komen zij tegemoet aan de eisen die de opdrachtgevers aan hen stellen bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Het samenspel tussen u en de organisatie dient zorgvuldig te worden gepland en voorbereid. Daarna kan tot concrete uitvoering worden overgegaan. Dit is van groot belang voor een goed eindresultaat van het project.

S & K Industries acht het daarom van groot belang om de organisatie al vooraf bij een project te betrekken. Zo kan in samenspraak een goede werkvoorbereiding worden opgemaakt en het juiste personeel op de juiste plaats gezet. Een goede communicatie kan het verschil maken.

Vanaf de tweede week van juni opent S & K Industries ook een nieuw straal-, metalliseer- en poedercoating atelier in Buggenhout, aan de Kalkenstraat 4, zodat zij u eventueel van dienst kunnen zijn in verband met kleine straal- en schilderwerken.

Indien u meer info wenst over S & K Industries, neemt u dan gerust contact op, zodat zij geheel vrijblijvend een afspraak met u kunnen maken.

 

Trefwoord
Sanitair, Aannemersbedrijven, CV platte daken, Schildersbedrijf, Betegelen&bbsp;gyproc, Behangers, Behangwerken, Gevelreiniging, Gevelrenovatie, Algemene renovatiewerken
Rubriek
Aannemers - Schilderwerken, Behangers, Gevelrenovatie, Aannemers, Zandstralen
Contact