Contact
Naam
Splendid Bvba
Adres
Industrieweg 41
Plaats
Paal-Beringen
Telefoon
Mobiel
E-mail

Website

 

SPLENDIDService op maat voor elk budget
Rustieke fermette, Engelse cottage, Klassieke villa, Spaans landhuis, Pastorijstijl, Eigentijdse woning, tot Moderne creaties, deze stijlen realiseren wij met uw budget. SPLENDID bespreekt samen met u de gewenste stijl, materiaalkeuze, indeling en afwerking en toetst ze aan uw budget. Graag geven zij ook deskundige tips die de de functionaliteit en architecturale waarde van uw droomwoning verhogen, zodat bouwen voor u een aangename en positieve belevenis wordt.

Splendid Bvba begleidt u van begin- tot eindfase
Als bouwheer is het praktisch onmogelijk om alle bouwstappen te volgen. Daarom staat SPLENDID met zijn kennis en ervaring tot uw dienst: professioneel advies in de ontwerpfase, permanente controle bij de uitvoering en een perfecte nazorg. De architecten, deskundige medewerkers en vaklieden van SPLENDID staan u continu bij met raad en daad, zodat elke bouwfase probleemloos verloopt.

Eén verantwoordelijke voor alles
U bepaalt zelf tot welke bouwfase SPLENDID voor u bouwt. Dit kan gaan tot het meest comfortabele ”sleutel op de deur”. Wat u ook kiest, het vakmanschap en kwaliteit van SPLENDID garandeert u een vaste prijs, een juiste coördinatie van alle bouwfasen, een permanente kwaliteitscontrole en een vaste opleveringstermijn. Dit alles met een tienjarige aansprakelijkheid van SPLENDID.

Betrouwbare garanties
SPLENDID is sinds 1989 een gevestigde waarde in de Belgische bouwwereld. Als bewijs van hun financiële degelijkheid bieden zij u een bankwaarborg volgens de ”WET BREYNE” om de goede uitvoering van hun overeenkomsten te verzekeren.

 

Trefwoord
Aannemers, Woningbouw, Bouwbedrijf, Bouwgrond, Bouw, Kwaliteitswoning, Kijkwoning, Villabouw, Bungalow, Sleutel op de deur
Rubriek
Aannemers - Woningbouw, Aannemers
Contact