Contact
Naam
Erca Thuisverpleging
Adres
Brelaarstraat 6
Plaats
Paal (Beringen)
Provincie
Limburg

Erca Thuisverpleging, Paal

Kunt u zichzelf niet behelpen met hygiënische zorgen, inspuitingen of wondzorgen? Geef Erca Thuisverpleging een seintje, dan is er hulp onderweg!

Carla

Met haar tewerkstelling op verschillende diensten zoals hartbewaking, kinderafdeling, intensieve zorgen en neurochirurgie heeft zij de meeste ervaring. Ze is ook nog eens diensthoofd geweest op de geriatrie, en heeft een A1 diploma. Ook is ze in het bezit van een diploma palliatieve zorgen waarvoor ze 3 jaar heeft gestudeerd. Via de bijscholing heeft ze ook nog de referentie "Diabetes Educator" behaald. U komt dus zeker geen zorgen tekort met Carla!

Erwin

Erwin heeft zijn ervaring opgedaan in de psycho-geriatrie. Hij heeft jaren als vrijwilliger gewerkt bij een kruisvereniging. Ook heeft hij het EHBO doorlopen en is ook lesgever geweest. Hij heeft leren schminken om wondes te kunnen maken en daardoor konden de leerlingen ook oefenen. Ook heeft hij vele diensturen gemaakt op vrijwillige basis om mensen bij zware ongevallen te helpen. Sinds dat Erwin zelfstandig is geworden volgt hij ook regelmatig bijscholingen en cursussen in de diabeteszorg.

Wilt u meer informatie over Erca Thuisverpleging? Neem nog eens een kijkje op onze website. Ook kunt u ons altijd een mail sturen of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder!


Trefwoord
Thuisverpleging, Verpleegkundige, Diabetes, Diabetes educator, Diabetes educatie, Wondzorgen, Inspuitingen, Stervensbegeleiding, Palliatieve zorgen, Diabeteszorg
Rubriek
Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier
Contact