Contact
Naam
Boogaerts Kathleen
Adres
Aardebrug 3
Plaats
Lubbeek
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Kathleen Boogaerts uit Lubbeek voor professionele hygiënische zorg in thuisverpleging regio Vlaams-Brabant

Heeft u nood aan thuisverpleging en bent u op zoek naar betrouwbare zorg in en rond Lubbeek, Nieuwrode en Hauwaart in Vlaams-Brabant? Neem dan contact op met Kathleen Bogaerts. Met ervaring in thuisverpleging staat Kathleen met veel passie voor het vak voor u klaar. De diensten betreffen onder meer thuisverpleging, verpleegkundige, thuiszorg, wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg. Bijna alle soorten zorgwensen zijn bekend in de praktijk van Kathleen Boogaerts. Haar directe particuliere hulp is altijd onderdeel van een grotere aanpak. Tijdens een eerste consult wordt uw zorgplan opgesteld.

Betalingen regelt ze via de mutualiteit in regio Vlaams-Brabant

Dankzij de ervaring in thuisverpleging en door de nauwe samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en rustoorden, is Kathleen Boogaerts in staat om voor elke patiënt multidisciplinaire verzorging te organiseren. Naast haar bestaande uitgebreide kennis wordt regelmatig deel genomen aan bijscholingen om nieuwe ontwikkelingen en technieken aan te leren. Behandeling vindt plaats in de vertrouwelijke huiselijke omgeving van de patiënt. Betalingen gaan via mutualiteit en worden dus rechtstreeks met het ziekenfonds geregeld.

Meeste wonden vergen dagelijkse verzorging

Kathleen stelt voor u een persoonlijk schema op, volledig aangepast aan de door u benodigde zorg. Ze houdt rekening met belangrijke basisregels: voor elke wonde, hoe klein ook, is het aanbevolen het verband minstens dagelijks te vernieuwen. Naar gelang de vereisten staat zij daarbij eventueel zelfs dag en nacht voor u klaar. Ze adviseert: neem geen medicijnen die niet door uw huisarts zijn voorgeschreven. En ook: laat niemand binnen die onaangekondigd langskomt. Alle afspraken zijn duidelijk afgestemd.

Ook psychosociale factoren tellen mee in Lubbeek

Het gaat bij thuisverpleging om zaken als wondzorg, inspuitingen, toiletzorg, stomazorg, zondevoeding, klaarleggen van medicatie, afkoppelen van de chemo, palliatieve zorg, lavement. Er wordt ook voorlichting gegeven aan de bezoekers. Bijvoorbeeld: De werking van medicijnen met een overschreden vervaldatum is vaak afgenomen. Naast de puur medische handelingen, houdt Kathleen rekening met de psychosociale factor. Ook het menselijk aspect telt: is de pijn draaglijk en kunnen bepaalde maatregelen het comfort verhogen?

Contacteer Kathleen Boogaerts in Lubbeek voor een eerste afspraak voor het maken van een zorgplan. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

Thuisverpleging Lubbeek, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Thuisverpleging, Verpleegkundige, Thuiszorg, Wondzorgen, Inspuitingen, Hygiƫnische zorg
Rubriek
Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Verpleegkundige Particulier
Contact