Logo Hotel 't Kasteeltje - Middelkerke
Contact
Naam
Hotel 't Kasteeltje
Adres
Westendelaan 72
Plaats
Middelkerke

HŰtel 't Kasteeltje

Gesitueerd op 280 metr afstand van het strand van Middelkerke, is het hotel 't Kasteeltje gemakkelijk toegangelijk vanuit alle kusthoofdwegen.

Hotel 't Kasteeltje probeert zich te onderscheiden van de vele hotels aan de kust, door zeer speciaal uit de hoek te komen. Reeds bij aankomst valt onmiddellijk het bijzonder persoonlijke, warme onthaal op. Het hotel beschikt slechts over enkele kamers met elk een eigen sfeer, dankzij de originele interieurs en de totaal verschillende stijlen. U kunt kiezen uit de Safari, Neptunus, Marrakech, Hamam, Bambou of de Brugse kamer. Kiest u voor de Bambou of de Neptunus kamer, dan geniet u meteen ook van een relaxerende verwenning door de jaccuzi!

Hotel 't Kasteeltje wordt terecht erg gewaardeerd wegens haar verzorgde en uitgebreide ontbijt. Chocolademelk, confituur en dergelijke zijn huisbereid en de bediening gebeurt aan tafel. Op aanvraag wordt er ook gezorgd voor kleine, fijne restauratie, indien gewenst zelfs op uw kamer.

Ons hotel beschikt over een prive parking.

Open het ganse jaar, 24/24!


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.