Contact
Naam
Verpleeg Vrienden
Adres
Kleine Gammel 4
Plaats
Rijkevorsel
Provincie
Antwerpen
Social Media

Braspenning Wendy, Rijkevorsel

Voor veel mensen is het makkelijker en vooral aangenamer om thuis te worden verzorgd, dan naar het ziekenhuis of de dokter te gaan. Voor al die algemene medische zorgen kan u een beroep doen op thuisverpleegkundige Wendy Braspenning.

Van wassen tot inspuitingen geven, van wondzorg tot bloeddruk nemen; alle kleine en grote verzorgingen zijn mogelijk. Daarnaast is ook het sociaal contact een belangrijk aspect van thuisverpleging en krijgt de patiënt zo nog regelmatig een bekend gezicht over de vloer.

Wendy Braspenning is vooral werkzaam in de regio Malle en Rijkevorsel en is 24 uur op 24 bereikbaar om altijd stipt op haar afspraak te komen, zodat u volledig op haar kan vertrouwen.

Voor meer informatie kan u mij 24u op 24u en 7 dagen op 7 bereiken op het nummer 0485815245

Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Thuiszorg, Thuisverpleging, Palliatieve opvolging, Wondzorg, Inspuitingen, Oncologische beroepstitel, Palliatieve zorg, Parenterale voeding en Pijnbestrijding in Rijkevorsel, Antwerpen.

Trefwoord
Inbrengen van catheter, Thuisverpleging, Diabetes verpleegkundige, Wondzorg, Inspuitingen, Oncologische zorg, Palliatieve zorg, Parenterale voeding, Pijnbestrijding, Chemotherapie
Rubriek
Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier
Contact