Contact
Naam
Painted Creations BVBA
Adres
Hovesteenseweg 125
Plaats
Meerhout
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

Painted Creations BVBA, Meerhout

Uw specialist in exclusieve binnen- en buitenafwerking

Tot in de puntjes afgewerkte kwaliteit

Voor uw binnen- en buitenafwerking zijn alleen de beste kwaliteit en service goed genoeg. Daarom werkt Painted Creations alleen met doorgewinterde specialisten. Zes decoratie-experts maken nu voor u het verschil. Allemaal beschikken ze over de nodige ervaring, van enkele jaren tot meer dan 25! Zo krijgt u altijd schilderwerk van de hoogste kwaliteit. Afgewerkt tot in de puntjes.

Werken met vakspecialisten

Al onze specialisten zijn experts in hun vakgebied. U wilt uw woon- en eetkamer behangen? Dan krijgt u onze behangexpert over de vloer. Kiest u voor de exclusieve Mortexafwerking? Dan is onze Mortexspecialist uw aanspreekpunt. Hij leidt alle werken in goede banen. Of vindt u dat kaleien de beste oplossing is voor uw gevelrenovatie? Dan geeft onze kaleikenner ze een exclusieve behandeling.

Wij maken voor u het verschil

Vertrouwt u uw binnen- of buitenafwerking aan Painted Creations toe? Van de kleinste tot de grootste projecten: u krijgt altijd een unieke afwerking met speciale technieken. Dat doen we met oog voor de kleinste details. En samen met u creëren we een rijk kleurenpalet. Volledig naar uw smaak. Omdat uw muren, vloeren en meubilair áf moeten zijn.

Painted Creations BVBA is tevens werkzaam in Hasselt, Geluwe, Olmen en Limburg.

Trefwoord
Behangwerken, Decoratieve technieken, Vloerbekleding, Mortex technieken, Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk
Rubriek
Schilderwerken
Contact