Contact
Naam
Gelade Guido
Adres
Jonkersblook 37
Plaats
Genk
Provincie
Limburg
Mobiel
E-mail

Gelade Guido, Genk


Afslanken & figuurcorrectie

Gelade Guido is een afslankinstituutgevestigd in Genk en maakt gebruik van de laatste internationale methodes om een maximale gewichtsreductie te bereiken en een figuur waar u tevreden mee bent.

Werkwijze

- 40 trainingen van 1 uur onder constante begeleiding en uitsluitend met hartslagmeter.
- Minstens 2 maal per week en maximum van 4 maal per week.
- De training bestaat uit conditietraining en weerstandstraining waar wij vooral werken ter hoogte van de powerhouse (buik, benen en billen).

Afslanken: uw doel, mijn resultaat. Je bent wat je eet.... U kunt snel vermageren op een professioneel, verantwoorde manier.

Conditiebouw & Topsport Begeleiding

Wie aan zijn of haar conditie wil werken, moet een aantal richtlijnen volgen. Het zijn de noodzakelijke voorwaarden om een gunstig effect te ervaren. Gelade Guido traint uitsluitend met een hartslagmeter aan, een hartslag die individueel bepaald is. Wij berekenen deze hartslag op basis van de formule van karvonen, zodat u op een medisch verantwoorde manier uw conditie kunt opbouwen.

Voor topsporters werken wij specifiek aan de sport die u wilt uitoefenen. Samen stellen wij een programma op, waardoor betere resultaten behaald kunnen worden.

Voedingsadvies... geen dieet, maar gezond eten!

Gouden regel:
Combineer tijdens 1 maaltijd nooit koolhydraten met eiwitten. Slecht gecombineerd voedsel kan 14 uur of langer nodig hebben om goed te verteren. Goed gecombineerde voeding heeft maar een gemiddelde tijd nodig van 3 tot 4 uur.

Combinatievoeding
Zuur en base verhouding in de voedingsstoffen en de glycemische index. Professionele bodyshape op basis van hoogwaardige proteïne.

Gelade Guido is ook werkzaam in Zonhoven, Diepenbeek, Zutendaal en Hasselt.

Trefwoord
Afslanken, Personal trainer, Figuurcorrectie, Voedingsadvies, Sportbegeleiding
Rubriek
Afslankinstituten
Contact