Contact
Naam
Agence Angelo BVBA
Adres
Albert I Laan 92
Plaats
Koksijde
Provincie
West-Vlaanderen
Telefoon
E-mail

Social Media

Agence Angelo BVBA in Koksijde, West-Vlaanderen voor vakantieverhuur en verkoop van villa en appartementen

Heeft u wel eens gedroomd over wonen aan de Belgische kust? Een villa aan zee? Of een appartement met zicht op zee? Waarom alleen dromen als u bij makelaarskantoor voor onroerende goederen Agence Angelo BVBA deze kunt verwezenlijken. Bent u nog niet klaar voor een aankoop en wilt u liever huren? Bij Agence Angelo BVBA in Koksijde, West-Vlaanderen bieden wij verschillende opties aan voor vakantieverhuur en voor vakantie en recreatie in België via Immo Angelo. U kunt ons onder andere inschakelen voor de verkoop van villa, herverkoop appartementen, verkoop appartementen, herverkoop villa of nieuwbouw villa, nieuwbouw appartementen, gebouwbeheer en andere vormen van vastgoed. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Vakantieverhuur Koksijde, West-Vlaanderen

Diensten van immo Agence Angelo BVBA West-Vlaanderen

    • Verkoop van villa/ verkoop appartementen: U zoekt een appartement of studio aan de Belgische kust of gaat u toch liever voor een villa in de omgeving van Oostduinkerke, Koksijde, Nieuwpoort of De Panne? Agence Angelo heeft een groot aanbod in koop appartementen, studio's en villa's. Bovendien bieden wij professioneel advies bij herverkoop van appartementen en herverkoop van villa's. Zoek voor meer informatie contact op met Immo Angelo.
    • Nieuwbouw: Houdt u toch meer van modern? Bekijk dan onze nieuwbouw appartementen of nieuwbouw villa's? Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden. Informeer naar de verschillende projecten die wij in de verkoop hebben.
    • Jaarverhuur: Ook huren is bij ons een mogelijkheid! Of dat nu voor een bepaald seizoen is of voor een langere periode: bekijk ons aanbod appartementen, studio's, villa's te huur onder de rubriek Jaarverhuur.
    • Seizoensverhuur: Ontdek uw droom en ideale vakantie in de Belgische Westkust. Immo Angelo beschikt over een ruim aanbod van vakantiewoningen (appartementen, studio's, villa's). Elke vakantiewoning is op basis van beschikbaarheid te huren voor een week, 2 weken of een langere periode. Bekijk ons aanbod in vakantieappartementen en vakantie woningen.
    • Syndic: Bij Angence Angelo BVBA kunnen klanten naast vragen omtrent vastgoed ook terecht voor gebouwbeheer. Wij beheren over verschillende residenties van onze klanten.

Ook voor gebouwbeheer in Koksijde

Daarnaast kunt u bij Agence Angelo BVBA ook terecht voor gebouwbeheer. Dit betekent dat wij de monitoring, beoordeling, uitvoering en de optimalisatie van processen en diensten op ons nemen met betrekking tot het gebouw. Op dit moment beheren wij over verschillende residenties van onze klanten. Wilt u meer weten? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij leggen graag de mogelijkheden aan u voor. 

Meer informatie of heeft u bepaalde vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Verkoop appartementen Koksijde, West-Vlaanderen
Trefwoord
Vakantieverhuur, Verkoop van villa, Herverkoop appartementen, Verkoop appartementen, Herverkoop villa, Nieuwbouw villa, Nieuwbouw appartementen, Immo, Vastgoed, Gebouwbeheer
Rubriek
Makelaars en adviseurs, Makelaarskantoren, onroerende goederen, Vakantiehuizen en bungalowparken, Vakantie-verhuur, Vakantieverblijven en Verhuur
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact