Logo Agence Angelo BVBA - Koksijde
Contact
Naam
Agence Angelo BVBA
Adres
Albert I Laan 92
Plaats
Koksijde
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Agence Angelo BVBA, Koksijde

Heeft u wel eens gedroomd over wonen aan de Belgische kust? Eem villa aan zee? Of een appartement met zicht op zee? Waarom alleen dromen als u bij makelaarskantoor voor onroerende goederen Agence Angelo BVBA deze kunt verwezenlijken.
Bent u nog niet klaar voor een aankoop en wilt u liever huren? Bij Agence Angelo BVBA bieden wij verschillende opties aan voor vakantieverhuur en voor vakantie en recreatie in België. 

Een droomhuis aan de Belgische kust

Bij vastgoedkantoor Agence Angelo BVBA kunnen klanten terecht voor:

Kantoor van Agence Angelo
  • Verkoop villa/ verkoop appartementen: U zoekt een appartement of studio aan de Belgische kust of gaat u toch liever voor een villa in de omgeving van Oostduinkerke, Koksijde, Nieuwpoort of De Panne? Agence Angelo heeft een groot aanbod in koop appartementen, studio's en villa's. Bovendien bieden wij professioneel advies bij herverkoop van appartementen en herverkoop van villa's. Zoek voor meer informatie contact op met Immo Angelo.
  • Nieuwbouw: Houdt u toch meer van modern? Bekijk dan onze nieuwbouw appartementen of nieuwbouw villa's? Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden. Informeer naar de verschillende projecten die wij in de verkoop hebben.
  • Jaarverhuur: Ook huren is bij ons een mogelijkheid! Of dat nu voor een bepaald seizoen is of voor een langere periode: bekijk ons aanbod appartementen, studio's, villa's te huur onder de rubriek Jaarverhuur.
  • Seizoensverhuur: Ontdek uw droom en ideale vakantie in de Belgische Westkust. Immo Angelo beschikt over een ruim aanbod van vakantiewoningen (appartementen, studio's, villa's). Elke vakantiewoning is op basis van beschikbaareid te huren voor een week, 2 weken of een langere periode. Bekijk ons aanbod in vakantie appartementen en vakantie woningen.
  • Syndic: Bij Angence Angelo BVBA kunnen klanten naast vragen omtrent vastgoed ook terecht voor gebouwbeheer. Wij beheren over verschillende residenties van onze klanten.
Meer informatie of heeft u bepaalde vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Vakantie- en koopwoningen aan de Belgische kust


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.