Logo Dupon A - Ardooie
Contact
Naam
Dupon A
Adres
Kortrijksestraat 88
Plaats
Ardooie
Provincie
West-Vlaanderen

Dierenarts Anouk Dupon, Ardooie

Anouk Dupon is dierenarts met als specialisatie kleine huisdieren. Bij haar kunt u dus terecht met huisdieren zoals katten en honden, maar tevens met kleinere dieren zoals fretten, hamsters, vogels, konijnen enzovoort.
In 2004 studeerde Anouk Dupon af te Gent, waarna zij twee jaar werkzaam is geweest in dierenkliniek Vandecan te Genk.

Sinds oktober 2006 is haar eigen praktijk in Ardooie een feit.

Een goede medische ondersteuning zorgt ervoor dat uw huisdieren kunnen genieten van een lang en goed leven.

Om haar kennis te blijven uitbreiden en volledig up to date te blijven, volgt Anouk Dupon regelmatig bijscholingen. Zo is zij onder andere lid van een kattenwerkgroep en een werkgroep met speciale aandacht voor inwendige ziekten bij de huisdieren.

 

Praktijk

Wanneer u langskomt in de praktijk van dierenarts Anouk Dupon, bekijken we eerst samen de klachten van uw huisdier en vervolgens onderzoeken wij uw lieveling grondig. Mogelijk zijn bijkomende onderzoeken nodig die we uiteraard eerst met u bespreken. Denkt u bijvoorbeeld aan urineonderzoek, bloedonderzoek, radiografie, echografie, microscopisch onderzoek, enzovoorts.

In de praktijk worden ook allerlei operaties uitgevoerd zoals keizersnedes, castraties, sterilisaties, het verwijderen van gezwelletjes, blaasstenen, tandoperaties enzovoort. Om de anesthesie zo veilig mogelijk te laten verlopen, beschikt de praktijk over een gasanesthesie met extra monitoring van de ademhaling en het hart. Grote operaties voert Anouk Dupon uit samen met haar echtgenoot Dries, die tevens dierenarts is.

Indien nodig kunnen de dieren gehospitaliseerd worden in de praktijk. Zo kunnen zij heel goed in het oog gehouden worden en de beste zorgen krijgen.

 


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.