Logo Vangheluwe Bert - Wervik (Geluwe)
Contact
Naam
Vangheluwe Bert
Adres
Ieperstraat 120-C
Plaats
Wervik (Geluwe)
Provincie
West-Vlaanderen

Dierenartsenpraktijk Vangheluwe, Wervik

De dierenartsenpraktijk Vangheluwe bestaat reeds sinds 1973 en werd opgericht door Luk Vangheluwe. Samen met zijn vrouw Chris starten ze in de grote huisdiersector, maar al snel namen de kleine huisdieren in belang toe. Eind jaren 80 schakelde de praktijk dan volledig over naar kleine huisdieren gezien de toenemende vraag en zorg voor deze doelgroep.

In 2005 heeft de zoon Bert dan de praktijk vervoegd als dierenarts en 5 jaar later, in 2010, maakte de dochter Elien de gezinspraktijk volledig als assistent-dierenarts. Deze combinatie van jarenlange ervaring gekoppeld aan de laatste nieuwe ontwikkelingen in ons beroep, gesteund op een eindeloze passie en gedrevenheid voor dieren, zorgen voor een sterk en kwalitatief diergeneeskundig team binnen de praktijk.

Wij houden van dieren en enkel de beste diergeneeskunde zorg voor hen is goed genoeg. Ze maken een belangrijk deel uit van ons dagelijks leven en gezin, en op die manier willen we ze dan ook behandelen: een persoonlijke en warme aanpak op maat van uw huisdier! Hierbij garanderen we de eigenaar ten allen tijde een duidelijke en eerlijke uitleg opnieuw op maat voor elkeen apart.

Diensten en producten

 

Donderdagavond en zaterdag alleen na afspraak. Wij verlenen onze diensten ook in Moorsele, Dadizele, Menen, Beselare, Halluin, Comines en Zonnebeke.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.