Contact
Naam
Asabbane Mina
Adres
Terboekt 27
Plaats
Genk

Asabbane Mina

Het team van Asabbane Mina bestaat uit sociale verpleegsters, psychiatrische verpleegsters en thuisverpleegsters. De thuisverpleegkundigen nemen een scala aan taken op zich. Zij staan in voor alle verpleegkundige zorgen aan huis, variërend van hygiënische zorgen zoals dagelijkse persoonlijke hygiëne, wondverzorging, het toedienen van inspuitingen, palliatieve begeleiding tot aan personenalarm en andere medische zorgen.

De sociaal verpleegkundigen van Asabbane Mina buigen zich met u over alle administratieve taken die uw gezondheidstoestand of ziekte met zich meebrengt. Een praktische en onmisbare ondersteuning als u zich niet wilt verliezen in de toevloed van documenten. Onze psychiatrisch verpleegkundigen waken over uw psychologisch welbevinden en geven u indien nodig psychische begeleiding.

Diensten

Wanneer u thuis bent en verpleegkundige zorg nodig hebt, kunt u een beroep doen op de uiteenlopende en professionele diensten van Asabbane Mina. Voor alle verpleegkundige zorgen dient u een medisch voorschrift van de behandelend specialist of huisarts te hebben. Asabbane Mina garandeert onmiddellijke zorg en biedt u indien nodig ook hun diensten aan in het weekend en op feestdagen.

Bij een eerste contact concretiseert u met de specifieke zorgverlener dagen en tijdstippen waarop de zorgverstrekkende diensten het beste worden verleend. De erkende verpleegkundige zorgen worden rechtstreeks verrekend met uw ziekenfonds, indien u bent verzekerd voor alle risico's. Niet erkende zorgen, zoals bloedafname, worden toegediend op vraag van uw huisarts en dienen apart te worden betaald.

Trefwoord
Verpleegkundigen, Verpleging, Thuisverpleging, Woonzorg, Pallatieve zorg, Pallatieve begeleiding, Diabetes educator, Diabetes begeleiding, Psychosociale ondersteuning, Genk
Rubriek
Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier
Contact