Logo Verpleging aan Huis - De Brug BVBA - Puurs
Contact
Naam
Verpleging aan Huis - De Brug BVBA
Adres
Stationstraat 35
Plaats
Puurs
Provincie
Antwerpen

Verpleging aan Huis - De Brug BVBA, Puurs

Voor kwaliteitsvolle verpleegkundige zorg

Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis en heeft u nog medische begeleiding nodig? Dan is Verpleging aan huis De Brug te Puurs dé oplossing voor uw probleem. Ook als u ziek bent en thuis verzorgd wilt worden, kunt u hier uitstekend terecht.

Met een voorschrift in de hand, kunt u Verpleging aan huis De Brug bellen op het algemene nummer 03/889.69.33. Of kom gerust eens langs op het kantoor aan de Stationsstraat 35. Een kleefbriefje van de mutualiteit is voldoende voor de administratie.

Verpleging aan huis De Brug garandeert een kwaliteitsvolle verpleegkundige zorg, zoals kleden, wassen en nazorg. Ook inspuitingen, wondverzorging, medicatiebeleid, lavementen, diabetesbegeleiding, parenterale voeding en palliatieve zorg behoren tot hun takenpakket.

Thuiszorg

Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundige Particulier, Verpleging, Thuisverpleging, Wondzorg, Palliatieve zorg, Pijn, Inspuitingen, Diabetesbegeleiding en Medicatiebeleid in Puurs, Antwerpen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.