Contact
Naam
Verpleging aan Huis De Brug BV
Adres
Stationstraat 35
Plaats
Puurs-Sint-Amands
Provincie
Antwerpen
Social Media

Verpleging aan Huis - De Brug BVBA uit Puurs voor uitstekende verlpeging aan huis

Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis en heeft u nog medische begeleiding nodig? Dan is Verpleging aan huis De Brug te Puurs dé oplossing voor uw probleem. Ook als u ziek bent en thuis verzorgd wilt worden, kunt u hier uitstekend terecht voor thuisverpleging. Verpleging aan Huis - De Brug BVBA zorgt voor verzorging van de hoogste kwaliteit. U kunt onder andere terecht voor medicatiebeleid, wondzorg, palliatieve zorg, het afkoppelen van chemo, inspuitingen, begeleiding bij diabetes, het geven van inspuitingen, hygiënische zorgen en het doorspoelen van poortsystemen. De zelfstandig verpleegkundige heeft gerichte aandacht voor de persoon en voorziet van verzorging op maat.

Brede dienstverlening met kwaliteit

Verpleging aan huis De Brug garandeert kwaliteitsvolle, verpleegkundige zorg, zoals kleden, wassen en nazorg. Verder kunt u terecht voor:

  • Medicatiebeleid
  • Thuisverpleging
  • Wondzorg
  • Palliatieve zorg
  • Afkoppelen van chemo
  • Inspuitingen
  • Diabetes begeleiding
  • Hygiënische zorgen
  • Doorspoelen van poortsystemen

Prettige verzorging in eigen omgeving

Als u kiest voor Verpleging aan Huis - De Brug BVBA, dan kiest u voor kwalitatieve verzorging en een persoonlijke aanpak. Zij begrijpen als geen ander dat u zich prettig moet voelen met een nieuw persoon in de eigen omgeving. U kunt rekenen op een empathische thusiverpleger. Een belangrijk voordeel van thuisverpleging is dat u minder lang in het ziekenhuis hoeft te blijven en kunt herstellen in het comfort van uw eigen huis. Ook zorgen zij er voor dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen om zo veel mogelijk van hun oude dag te genieten, waarbij de intrek in een rusthuis kan worden uitgesteld. Het is hierbij prioriteit dat u zich op uw gemak voelt in uw eigen huis en gepaste zorg ontvangt.

 Praktische zaken en medewerkers

Met een voorschrift in de hand, kunt u Verpleging aan huis De Brug bellen op het algemene nummer 03/889.69.33. Of kom gerust eens langs op het kantoor aan de Stationsstraat 35. Een kleefbriefje van de mutualiteit is voldoende voor de administratie. Verder kunt u bij Verpleging aan Huis - De Brug BVBA rekenen op kwaliteit. Er wordt uitsluitend gewerkt met verpleegkundigen. Zij hebben allen een gegradueerde of gebrevetteerde of bachelor.  Daarnaast werken zij met wondzorgverpleegkundigen en palliatieve zorgverpleegkundingen. Naast opleiding worden de werknemers gescreend op hun ervaring en interpersoonlijke vaardigheden.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier.  

Verpleging aan Huis De Brug BV, Puurs-Sint-Amands

Trefwoord
Medicatiebeleid, Zelfstandig verpleegkundige, Thuisverpleging, Wondzorg, Palliatieve zorg, Afkoppelen van chemo, Begeleiding bij diabetes, Hygienische zorgen, Doorspoelen van poortsystemen, Geven van inspuitingen
Rubriek
Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Verpleegkundige Particulier
Contact