Contact
Naam
Decotrap
Adres
Mijnwerkerslaan 42
Plaats
Heusden-Zolder
Provincie
Limburg
Telefoon
E-mail

Website

DECOTRAP

 

De specialist bij uitstek voor het bekleden van trappen

Decotrap is een Limburgs familiebedrijf, gespecialiseerd in de bekleding van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Uniek is dat Decotrap steeds maatwerk ter plaatse levert. Zo sluiten de treden mooi aan tegen de muur, ontstaan er geen ‘schaduwvoegen’ en hoeven er geen plinten geplaatst worden.

Het geheim van Decotrap? Tijdens de ruwbouwfase begeleidt Decotrap de aannemer of bouwheer kosteloos bij het storten van de betontrap. Dit voorkomt kap- en/of breekwerk achteraf en levert een flinke besparing op.

Indien de klant dit wenst kan Decotrap ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap biedt een ruime keuze van materialen, kleuren en modellen, van Z-treden over zwevende treden tot en met traditionele modellen in verschillende CPL-decoren of houtsoorten.

Decotrap heeft de expertise in huis om ieders verwachtingen in te lossen.

De meest uiteenlopende werven hebben van Decotrap experts gemaakt en daar profiteert de klant optimaal van. Vraag zeker eens naar de referenties!

Bent u geïnteresseerd in een trapbekleding? Neem dan gerust contact op met Decotrap en zij bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Diensten:

  • Troeven
  • Uitgebreid assortiment
  • Renovatie en nieuwbouw
  • Geen extra kap- en breekwerk
  • Maatwerk ter plaatse

 

Trefwoord
Traprenovatie, Betontrap bekleding, Trapleuningen, Zwevende trappen, Laminaat trappen, Houten trappen, Betontrappen, Zittrappen, Binnendeuren
Rubriek
Traprenovatie
Contact