Contact
Naam
Ata BVBA
Adres
Essenhoutstraat 27
Plaats
Kapellen

ATA BVBA

zorgzame-thuis-verpleging

ATA staat voor Antwerpse Thuisverpleging Associatie en wordt gevormd door gekwalificeerde, zelfstandige verpleegkundigen, die dagelijks verpleegkundige hulp bieden aan zorgbehoevende patiënten, in hun eigen vertrouwde thuisomgeving.

Een beroep doen op thuisverpleging is meestal een ingrijpende verandering. Niet alleen voor langdurige zorg bij hulpbehoevendheid of begeleiding naar het levenseinde toe, maar ook voor relatief kleine dingen, zoals een inspuiting of wondverzorging. U moet immers uw vertrouwen schenken aan de verpleegkundige om u thuis te komen verzorgen. ATA wil u graag bewijzen dat zij uw vertrouwen waard zijn.

ATA verbindt zich ertoe bij elke patiënt(e), jong of oud, een gepersonaliseerd medisch zorgaanbod te doen, in samenspraak met de behandelende arts(en). Thuisverpleging kan een alternatief zijn voor opname in een ziekenhuis of verpleeghuis.

DIENSTEN

U kunt een beroep doen op de thuisverpleegkundigen van ATA voor de volgende verpleegkundige zorgen, op doktersvoorschrift:

1. Hygiënische zorgen, zoals wassen en kleden (dit kan zonder doktersattest)
2. Wondverzorging
3. Inspuitingen, waaronder het toedienen van insuline
4. Blaasspoelingen
5. Stomaverzorging
6. Toedienen van sondevoeding
7. Toedienen van oogdruppels (maximaal 2x per dag en maximaal 15 dagen lang)
8. Incontinentiezorg
9. Lavementen
10. Palliatieve zorgen

Let op! Bloednames en vaccinaties mogen niet uitgevoerd worden door de thuisverpleegkundigen van ATA.

ATA is zeven dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0477 / 77 92 13 of 03/ 568 78 76.

Trefwoord
Verpleegkundigen, Thuis verpleging, Palliatieve zorgen, Inspuitingen, Wondverzorging, Blaasspoelingen, Bejaardenzorg, Stomaverzorging, Hygiënische zorgen
Rubriek
Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier
Contact