Contact
Naam
Vercammen Peter
Adres
Klaverstraat 5
Plaats
Emblem (Ranst)
Provincie
Antwerpen
Telefoon
Mobiel
E-mail

Social Media

Renovatiewerken Vercammen Peter, Emblem (Ranst)

Renovatiewerken VercammenDoe een beroep op Renovatiewerken Vercammen als u een ervaren bedrijf voor uw badkamer- of keukenrenovatie zoekt. Ook voor renovatie van uw metselwerk of de pleisterwerken staat Renovatiewerken Vercammen graag tot uw dienst. Zaakvoerder van Renovatiewerken Vercammen heeft ruim 20 jaar ervaring in renovatiewerken. Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van oudbouw. Ook voor totaalprojecten kunt u op ons rekenen. Vercammen Renovatiewerken werkt namelijk samen met verschillende zelfstandige collega's. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen terecht bij Renovatiewerken Vercammen. Uiteraard gebruiken wij alleen hoogwaardig materiaal voor onze werkzaamheden en bent u verzekerd van kwaliteit.

Renovatiewerken

Vercammen Renovatiewerken is gespecialiseerd in oudbouw van renovatiePeter Vercammen is gespecialiseerd in de renovatie van oudbouw. Aan wat voor renovatiewerken moet u hierbij denken?

  • Renovatie van uw badkamer: Denk aan het plaatsen van wanden, herstellen van het sanitair en het leegen van de leidingen.
  • Renovatie van uw keuken: Denk aan het vervangen van deurtjes, werkbladen, achterwanden, tegels, kranen en meer.
  • Metselwerk renovatie: Hierbij zorgen we ervoor dat het nieuwe metselwerk naadloos aansluit op het bestaande metselwerk.
  • Pleisterwerk renovatie: Als het tijd is om uw binnen- en buitenpleisterwerken en crepiwerken te renoveren.
  • Totaalprojecten: Ook totaalprojecten voeren wij graag voor u uit.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.
Trefwoord
Nieuwbouw, Verbouwingen, Badkamerrenovatie, Keukenrenovatie, Tegelwerken, Voegwerken, Gevelbepleistering
Rubriek
Aannemers - Woningbouw
Contact