Contact
Naam
Goematic
Adres
Kerkstraat 65
Plaats
Dikkelvenne
Provincie
Oost-Vlaanderen
Website

Goematic, Dikkelvenne

 

In 1992 werd BVBA Goematic opgericht door de heer Paul Goeminne, gedelegeerd bestuurder van de N.V. Electro Goeminne Dikkelvenne (°1965). De N.V. E.G.D. had drie belangrijke pijlers:

1. Elektrische installaties
2. Elektromechanische installaties
3. Tele- & datacommunicatienetwerken

Bij de oprichting van de BVBA Goematic werden alle werkzaamheden betreffende het ‘Tele- en datacommunicatienetwerken' erin ondergebracht. Vandaag de dag is BVBA Goematic een gekende speler in voornamelijk grote overheidsprojekten. Het personeelsbestand besaat momenteel uit twee projectleiders en 12 techniekers.

BVBA Goematic beschikt ook over het VCA**-certificaat en het certificaat ISO 9001. Van de meeste bestaande merken is BVBA Goematic ‘Approved Installer’, zoals Nexans, Panduit, Infra plus, AMP en R&M. Hiervoor worden telkens weer de nodige cursussen gevolgd, opdat het personeel up-to-date blijft van de nieuwste technieken.

Sinds het begin van 2006 is BVBA Goematic ook gestart met beveiligingssytemen. Branddetektie en camerabewaking behoren dan ook vanaf heden tot hun activitetien. Kortom, wie een specialist ter zake zoekt kan nergens beter terecht dan bij BVBA Goematic!

Kijk voor meer informatie op de website

 

Trefwoord
Bewaking, Elektriciens, Belgie, Dikkelvenne
Rubriek
Electriciën, Bewaking-Apparaten & Systemen
Contact