Contact
Naam
Beauty Care Kim
Adres
Kwadestraat-Zuid 11
Plaats
Meerbeke
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Bij Beauty Care Kim in Meerbeke, Oost-Vlaanderen, bent u welkom voor de beste gelaatsverzorging 

De allround schoonheidsspecialisten van Beauty Care Kim in Meerbeke staan voor u klaar om u te verwennen. Wij hebben ons gespecialiseerd in vele soorten en maten behandelingen, zodat u vrijwel altijd bij ons terecht kan. Voor de verzorging van handen en voeten bieden wij onder andere manicure, gelnagels en medische pedicure. Ook aan het gezicht wordt gedacht door middel van bijvoorbeeld gelaatsverzorging, bruidsmake-up, wimperlifting en het behandelen en verwijderen van acne vlekken en pigmentvlekken. Uiteraard bent u ook voor permanente ontharing en rugmassage bij ons aan het juiste adres. We hopen u snel te ontmoeten.

Gelaatsverzorging Meerbeke, Oost-Vlaanderen

Ga voor me-time bij de schoonheidsspecialist in Meerbeke

Al meer dan 20 jaar verzorgen de schoonheidsspecialisten van Beauty Care Kim uit Meerbeke schoonheidsbehandelingen. Na zo’n behandeling voelt u zich weer als herboren en kunt u de wereld weer aan. Een greep uit wat wij te bieden hebben

  • Gelaatsverzorging
  • Medische pedicure
  • Bruidsmake-up
  • Manicure
  • Gelnagels
  • Permanente ontharing
  • Wimperlifting
  • Rugmassage
  • Acne vlekken
  • Pigmentvlekken

Voor professionele gelaatsverzorging in Oost-Vlaanderen

Een egaal en verzorgd gelaat zorgt ervoor dat mensen een positieve eerste indruk van u zullen krijgen. Bij Beauty Care Kim in Meerbeke kunt u terecht voor zeer diverse gelaatsbehandelingen. Onze behandelingen starten altijd met een huidscan, zodat we onze aanpak helemaal op uw type huid af kunnen stemmen. Wij hebben onder andere ervaring met dermaplanning, skin resurfacing, nanoneedling, nanolift en ledtherapie. Wij werken altijd met professionele machines en maken steeds gebruik van huidvriendelijke cosmeticaproducten.

Kom helemaal tot rust met onze unieke rugmassages

Van relaxerende rugmassage tot een Chinese hoofd-nek-schoudermassage, bij Beauty Care Kim uit Meerbeke bent u aan het juiste adres om helemaal tot rust te komen. U kunt kiezen voor een massage van het hele lichaam, of slechts een deel ervan en deze daarnaast combineren met reinigende verzorgingsbehandelingen of scrubbehandelingen. Na een bezoekje aan onze gezellige en warme salon voelt u zich weer helemaal zen. Wij werken alleen op afspraak, dus als u gebruik wilt maken van onze diensten dan is het goed om van tevoren een afspraak in te plannen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Beauty Care Kim uit Meerbeke. U kunt ook het contactformulier invullen.

Medische pedicure Meerbeke, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Medische pedicure, Bruidsmake-up, Manicure, Gelnagels, Permanente ontharing, Gelaatsverzorging, Wimperlifting, Rugmassage, Acne vlekken, Pigmentvlekken
Rubriek
Schoonheidssalons en -instituten, Schoonheidssalons, Schoonheidsproducten, Schoonheidsinstituten
Openingstijden
Ma gesloten
Di 09:00 - 19:00
Wo 09:00 - 12:00
Do 09:00 - 19:00
Vr 09:00 - 19:00
Za 09:00 - 14:00
Zo gesloten
Contact