Contact
Naam
Unipool Benelux BVBA
Adres
Waterwilgweg 2
Plaats
Antwerpen
Provincie
Antwerpen
Telefoon
E-mail

Website

Unipool Benelux BVBA

 

Opgericht in 1977 in Noord-Duitsland, behoort Unipool tot de toonaangevende handelaars in de zwembadbranche voor het privé-gebruik. Dertig jaar na aanvang stelt Unipool een 70-tal werknemers tewerk.  Wij beheren eigen filialen in Frankrijk (Sermersheim), België (Antwerpen) en Spanje (Tacoronte).

In alle andere Europese landen werken wij met agenturen. Dit internationaal netwerk maakt het ons mogelijk de zwembadbouwer de ondersteuning te bieden aangepast aan zijn lokale behoeften.

Onze zwembaden bestaan uit een vuurverzinkte en geplastifiëerde staalwand. Deze staalwand heeft een 10-jarige garantie op doorroesten. Onder- en bovenprofielen zijn vervaardigd uit hard PVC en de standaard azuurblauwe PVC-folie is 0,6 mm dik. Bij achtvormige modellen heeft de liner standaard een blauwe marmerkleur.

Producten

Onze producten worden aangeboden via een net van professionele zwembadbouwers/installateurs. Contactadressen in uw buurt ter beschikking op eenvoudige vraag. Ga naar het contactformulier voor meer informatie.

Trefwoord
Groothandel, Zwembaden, Whirlpools, Sauna's, Massagebaden, Harvia, Bayrol
Rubriek
Zwembaden aanleg
Contact