Contact
Naam
S.D.S. Bouwwerken BVBA
Adres
Korenveldstraat 38
Plaats
Wondelgem
Mobiel
E-mail

Website

SDS Bouwwerken is opgericht in 2005 door Stanislav en Dimitri Stanev en bestaat uit een team van 5. Beiden zijn erkend aannemers met reeds actief sinds midden jaren '90 in de bouw. Hun jaren ervaring zorgt er voor dat SDS Bouwwerken kwaliteitswerk tegen de beste prijs levert.

Nauwkeurig vakwerk leveren is het doel van SDS Bouwwerken in combinatie met een tijdig afwerking. De klant staat in het ganse gebeuren centraal, daarom staat SDS Bouwwerken U bij met raad en daad. U kunt SDS Bouwwerken vrijblijvend contacteren voor informatie of advies.

SDS Bouwwerken staat garant voor een grote klantentevredenheid en service. SDS Bouwwerken levert een afgewerkt product af, waarbij de klant een zo klein mogelijke hinder ondervindt van de werkzaamheden.SDS Bouwwerken is gecertificieerd in Ruwbouw

* Elektricteit
* Sanitair
* Centrale Verwarming
* Ruwbouw en betonwerken


Het SDS Bouwwerken team volgt jaarlijks bijscholing om steeds mee te zijn met de huidige technologiëen die verkrijgbaar zijn. Daardoor zijn de meest geschikte partij om U van duurzame oplossingen te voorzien.

Ruwbouw    
RuwbouwStaat U op het punt om een huis te bouwen? Heeft U de plannen reeds klaarliggen? Neem dan zeker contact op met SDS Bouwwerken. Zijn zullen U gerust adviseren en bijstaan bij de bouw van Uw droomhuis.


Ze bouwen voor U uw ruwbouw en leggen daarbij een solide fundering voor dromen. Op het eind van de werkzaamheden beschikt U over een prachtige wind- en waterdicht huis en kunt U verder aan uw avontuur naar een prachtige woonst. Heerlijk modern, klassiek of country stijl, ze zullen U steeds voorzien van een schitterend resultaat.

Trefwoord
Aannemers, Woningbouw, Nieuwbouw, Verbouwing, Bouwwerken
Rubriek
Aannemers - Woningbouw
Contact