Contact
Naam
Van Hecke Detlef
Adres
Bredestraat 135
Plaats
Lovendegem
Provincie
Oost-Vlaanderen

Van Hecke Detlef, Lovendegem

 

U kan op Van Hecke Detlef rekenen voor algemene elektriciteitswerken, zoals verlichting, datanetwerken, domotica en automatisering. Ook voor kastenbouw kan u hier terecht: vermogenskasten van industriële machines, grote zekeringkasten, schakelkasten, enzovoort.

Zaakvoerder Detlef Van Hecke werkt sinds 2007 op zelfstandige basis, maar heeft al meer dan 13 jaar ervaring in het vak. Van Hecke Detlef werkt voor particulieren en bedrijven en biedt u alles van verbouwingen tot een totaalproject. Van Hecke Detlef staat garant voor een uitstekende service en is erg flexibel. Voor deze diensten zijn zij hoofdzakelijk in de provincies Oost- en West-Vlaanderen actief.

Daarnaast kunt u Detlef Van Hecke ook inhuren als geluidstechnicus, zowel front of house als monitor, voor optredens in heel België. Neem een kijkje op de pagina Geluidstechniek indien u hierover meer te weten wilt komen.

Neem zeker ook eens een kijkje op de andere pagina’s van de website voor meer informatie en aarzel zeker niet om Van Hecke Detlef te contacteren als u nog vragen heeft!

 

Trefwoord
Elektriciens, Elektriciteitswerken, Algemene elektriciteitswerken, Geluidstechniek, Videofonie, Parlofonie, Netwerken, Domotica, Automatisering, Kastenbouw
Rubriek
Elektriciens, Elekriciens-Installateurs
Contact