Contact
Naam
Interieur & Aqua Design
Adres
Broekstraat 64
Plaats
Overmere
Provincie
Oost-Vlaanderen

Interieur & Aqua Design, Overmere

Bent u op zoek naar een aangepaste woning op maat? Wilt u valpartijen vermijden en in uw eigen woning blijven wonen? Wacht dan niet langer en schakel Interieur & Aqua Design uit  Overmere in! Wij helpen u om uw woonsituatie aanzienlijk te verbeteren, met een minimum aan overlast. Wij komen graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden in uw woning te bekijken. Wij hebben jarenlange ervaring in:

Aanpassen van deuren
Aanpassen van badkamer
Aanpassen van slaapkamers
Optrekbeugels
Inloopdouches
Aanpassen van sanitair
Uw hele woning rolstoelvriendelijk maken

Rolstoelvriendelijke woning & optrekbeugels: Kunt u zich niet meer vrij bewegen in uw woning? Wij van Interieur & Aqua Design zorgen voor een rolstoelvriendelijke woning, met aandacht voor toegankelijkheid, comfort en veiligheid. Met een drempelhulp en deuropener bijvoorbeeld beweegt u zich gemakkelijk van binnen naar buiten en omgekeerd. Met slimme oplossingen wordt in en uit bed stappen weer makkelijk. Verlaagde keukenkastjes zorgen ervoor dat u ook met een rolstoel alles binnen handbereik hebt.

Dankzij een gerichte badkamerrenovatie zijn badkamer en sanitair plots ook weer perfect toegankelijk. Zo zorgen optrekbeugels op de juiste plaatsen dat u zichzelf waar nodig perfect kunt behelpen. Met een inloopdouche of zelfs een instapbad wordt zelfstandig baden of douchen veilig en aangenaam.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Schilderwerken binnen Overmere - Interieur & Aqua Design, Overmere

Aannemers - Verbouwingswerken, Schilderwerken binnen, Schilderwerken buiten, Totaalrenovatie, Elektriciteitswerken, Vloerwerken, Schrijnwerken, Gyprocwerken, Uw hele woning rolstoelvriendelijk maken, Optrekbeugels en Aanpassen van sanitair in Overmere, Oost-Vlaanderen.

Trefwoord
Schilderwerken binnen, Schilderwerken buiten, Totaalrenovatie, Elektriciteitswerken, Vloerwerken, Schrijnwerken, Gyprocwerken, Uw hele woning rolstoelvriendelijk maken, Optrekbeugels, Aanpassen van sanitair
Rubriek
Aannemers - Verbouwingswerken
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact