Contact
Naam
Wolters Nico
Adres
Omloopstraat 12
Plaats
Flamertinge
Social Media

Wolters Nico in Flamertinge is er voor al uw gevelwerken

Uw gevel mag gezien worden, het is immers het visitekaartje van uw woning. Voor een prachtige gevelrenovatie of gevelreiniging kunt u steeds terecht bij Wolters Nico uit Flamertinge. Ongeacht wat voor stijl u wenst, Nico Wolters is de firma met ervaren en vakkundige medewerkers die in staat zijn alle technieken binnen de gevelwerken toe te passen. Wat dacht u van kaleiwerken? Deze klassieke methode van gevelbedekking voegt een zekere esthetische waarde aan uw woning toe. Is het tijd om uw gevelisolatie te vernieuwen? Ook dan contacteert u Wolters Nico. De bedrijfsvoerder komt graag bij u langs om uw gevel te inspecteren en uw plannen door te nemen. Binnen de kortste keren gaat het team aan de slag om uw gevel geheel op orde te maken. Ook voor voegwerken kunt u op ons team rekenen.

Propere gevelisolatie

Een goede gevelisolatie is belangrijk voor het tegenhouden van vocht van buitenaf, en het vochtbalans in uw woning in balans te houden. Tevens scheelt een propere isolatie op uw energierekening. Het is eveneens mogelijk om een isolatielaag aan te brengen in de kaleiwerken. Veel mensen vinden dit interessant omdat de isolatie langs de buitenkant geplaatst kan worden.

Kaleiwerken

Bij kaleiwerken wordt een cementachtige laag op uw gevels aangebracht die toch nog de structuur van de onderliggende stenen of andere materialen blijft behouden. Hierdoor ontstaat een mooi effect met een bepaalde textuur. Kaleiwerk is net zoals gevelbepleistering mogelijk in tal van kleuren. Begint uw gevel scheuren of barsten te vertonen? Het is belangrijk dat u deze laat herstellen zodat er binnenshuis geen vochtproblemen ontstaan. Op Nico Wolters kunt u rekenen voor professionele voegwerken.

Representatieve gevel

Mag uw gevel wel een grote schoonmaakbeurt gebruiken? Of wilt u graag een nieuwe sfeer aanbrengen aan uw woning door middel van een gevelrenovatie? Dan schakelt u Wolters Nico in voor het uitvoeren van de gevelwerken. U neemt vrijblijvend contact met ons op voor onder ander:

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier op deze pagina.

Trefwoord
Kaleien met isolatie, Gevel kaleien, Gevel zandstralen, Renoveren van facades, Crepi voor gevels, Kaleiwerken, Voegen herstellen, Voegen vervangen
Rubriek
Gevelbepleistering, Gevelreiniging, Gevelisolatie, Gevelrenovatie, Voegwerken
Contact