Contact
Naam
Limburgia
Adres
Op 't Broek 4
Plaats
Riemst
Provincie
Limburg
Social Media

Kom genieten van regio Riemst in Limburg en boek een overnachting met ontbijt bij ons van Limburgia

Bent u op zoek naar een plek waar u even helemaal tot uzelf kan komen? Boek dan een overnachting met ontbijt, een overnachting met wandelroutes of een overnachting met fietsroutes bij Hotel-Restaurant Limburgia in Riemst. Kies voor overnachten 2 persoonskamer, of ga voor een éénpersoonskamer of een gezinskamer. Dankzij onze unieke locatie kunt u bij ons zowel overnachten in de natuur als overnachten in het centrum. Onze restaurants met streekgerechten bieden heerlijke seizoensgerechten en hebben een menu op aanvraag. Tevens zijn wij vergaderlocatie tot 25 personen.

Overnachting met ontbijt Riemst, Limburg

Unieke overnachting met ontbijt in Limburg

Bij Hotel-Restaurant Limburgia in Riemst kunt u vanaf nu genieten van vernieuwde kamers. Met hun frisse kleuren en leuke accenten voelt u zich gelijk thuis. Elke kamer is nu ook voorzien van airconditioning met zowel warme als koude functie, die u gemakkelijk zelf kunt bedienen. Een greep uit ons aanbod

  • Overnachting met ontbijt
  • Overnachting met wandelroutes
  • Overnachting met fietsroutes
  • Overnachten in de natuur
  • Overnachten in het centrum
  • Overnachten 2 persoonskamer
  • Vergaderlocatie tot 25 personen
  • Restaurants met streekgerechten
  • Seizoensgerechten
  • Menu op aanvraag

Vanuit ons hotel ontdekt en ervaart u Riemst

Tijdens een bezoekje aan Hotel-Restaurant Limburgia in Riemst kunt u zowel van de natuur als van de omliggende plaatsen genieten. De prachtige en groene omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor lange wandeltochten en fietstochten, en ook de grotten van Kanne zijn zeker een bezoekje waard. Daarnaast kunt u shoppen en de sfeer proeven van de Nederlandse stad Maastricht. Deze stad bevindt zich op slechts 3 kilometer van Limburgia. Voor iedereen is hier dus genoeg te beleven.

Sfeervol restaurant met fantastisch eten

Elke vrijdag, zaterdag, zondag en maandag verwelkomen wij zowel hotelgasten als andere bezoekers in het restaurant van Hotel-Restaurant Limburgia. Wij bieden hier een ruim aanbod aan steeds wisselende heerlijke gerechten. Bij de bereiding van al ons eten maken we zoveel mogelijk gebruik van verse en streekgebonden ingrediënten. Onze kok, die onder andere heeft gewerkt in Frankrijk, Engeland en Australië, brengt u de beste smaakcombinaties van over de hele wereld. Onze passende dranken maken het helemaal af.

Heeft u vragen of wilt u een kamer of tafel reserveren? Neem dan contact op met Hotel-Restaurant Limburgia in Riemst. U kunt ook het contactformulier invullen.

Overnachten in het centrum Riemst, Limburg

Trefwoord
Overnachting met wandelroutes, Overnachting met fietsroutes, Overnachting met ontbijt, Seizoensgerechten, Menu op aanvraag, Vergaderlocatie tot 25 personen, Overnachten in de natuur, Overnachten in het centrum, Restaurants met streekgerechten, Overnachten 2 persoonskamer
Rubriek
Hotel restaurants, Restaurants, Hotel
Openingstijden
Ma 18:00 - 21:00 op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr 18:00 - 21:00 op afspraak
Za 18:00 - 21:00 op afspraak
Zo 18:00 - 21:00 op afspraak
Contact