Contact
Naam
Limburgia
Adres
Op 't Broek 4
Plaats
Riemst
Telefoon
E-mail

 

Midden in het mooie dal van het pitoreske dorpje Kanne, vindt u het aantrekkelijke hotel Limburgia. In een warme sfeer van gastvrijheid en stijl, wordt u in het hotel Limburgia ontvangen door het jonge dynamsche koppel Amelia en Koen Coenengrachts.

Reeds sinds 1938 wordt hier in hotel Limburgia, generatie na generatie de traditie van hartelijkheid en kwaliteit door de familie Coenegrachts voortgezet. Met een bagage van jarenlange ervaring en de juiste feeling wordt iedere bezoeker van hotel Limburgia, tot in de puntjes verzorgd.

De rustieke, doch hippe uitstraling van het interieur draagt ertoe bij dat zowel de overnachtende gast als de toevallige voorbijganger zich steeds thuis voelt.

In de zomer kan men in hotel Limburgia zalig even verpozen op een zonnig terras, met een verfrissend drankje terwijl men in de winter zich lekker kan opwarmen rond de gezellige houtkachel met een geestrijk drankje of een warme chocomelk...

Voor een ieder die van een dinner in stijl houdt, biedt hotel Limburgia wat u zoekt. De eerlijke bourgondische keuken heeft huisbereide en seizoensgebonden gerechten waarvan een ieder uitgebreid van kan genieten, mits reservatie.

 

Meer info kamers en prijzen

Trefwoord
Hotels, Hotel, Belgie, Fietsen, Wandelen, Recreatie, Riemst, Restaurant
Rubriek
Hotels, Hotels-Restaurants, Hotels België
Contact