Contact
Naam
De Vos Yves Pleisterwerken
Adres
Spoorweglaan 113
Plaats
Wetteren
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Pleisterwerken De Vos uit Wetteren voor stukadoorswerken en renovatiewerken in regio Oost-Vlaanderen

Zoekt u een vakbekwame stukadoor in Oost-Vlaanderen voor binnen- en buitenpleisterwerken, gyprocwerken en bezettingswerken? Dan kunt u goed terecht bij Pleisterwerken De Vos uit Wetteren voor al uw stukadoorswerken. Het bedrijf is beschikbaar voor binnenbepleistering, wanden, cementpleisters. Er worden zowel projecten voor renovatiewerken als voor nieuwbouw uitgevoerd. Zaakvoerder Yves De Vos is een vakman in hart en nieren. Hij komt graag bij u langs voor een gesprek over de wensen en de plannen. Hij voert de projecten uit in overeenstemming met de afgesproken termijn en binnen uw beschikbare budget.

Stukadoor Wetteren, Oost-Vlaanderen

Professional tot in elk detail van afwerking in Wetteren

Stukadoor Yves De Vos werkt alleen met de beste materialen en doet dat al meer dan twintig jaar op een succesvolle wijze. Hij is vakman tot in elk detail. Dat geldt ook voor het plamuren van wanden en plafonds. Over zijn aanpak zegt hij zelf: “De natte bepleistering breng ik meestal aan in één laag natuurgips, tenzij de omstandigheden om een andere techniek vragen, zoals bij sommige renovatiewerken. Voor de droge bepleistering, de binnenafwerking van een woning, werk ik met kwalitatief hoogstaande en zoveel mogelijk ecologische materialen van merken als Fermacell.”

Samenstelling cementpleisters komt precies

Behalve voor alle gips- en gipsvezelplaten, houten of metalen draagstructuren zoals wand- en plafondprofielen en de aangepaste afwerkmaterialen zoals voeg- en randafwerking, zorgt Yves De Vos ook voor het lattenwerk en het volledig afgewerkt plaatsen van de platen. Ideaal voor voorzet- en stijlwanden, plafonds, beursstanden en winkelinrichtingen. Uw natte ruimtes zoals garages, keukens, badkamers, kelders, voorziet Pleisterwerken De Vos professioneel van cementpleisters. Deze bestaan uit kalk, zand, cement, minerale pigmenten en diverse bijproducten. De verhoudingen bij dit soort mengsels komt heel precies.

Het resultaat geeft woning frisse uitstraling in Oost-Vlaanderen

Pleisterwerken De Vos kan buitenpleisterwerk aanbrengen op zowat ieder metselwerk. Het pleisterwerk kan op basis van sierpleister met cementering of een binnenbepleistering met isolatie. Het bedrijf is de ideale partner voor projecten met voorzetwanden, stijlwanden, plafonds, winkelinrichtingen en beursstanden. Binnenpleisterwerk dient in de eerste plaats als ondergrond voor het latere schilderwerk of behang. Het uiteindelijk resultaat geeft uw woning een hele frisse en vernieuwde uitstraling. Zij werken in heel regio Wetteren, Merelbeke, Melle, Laarne, Heusden, Oosterzele, Lede en verder in Oost-Vlaanderen.

Contacteer Yves De Vos in Wetteren voor een afspraak of aanvraag van een gratis offerte. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

Stukadoorswerken Wetteren, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Binnenbepleistering, Wanden, Nieuwbouw, Renovatiewerken, Cementpleisters, Stukadoor, Stukadoorswerken
Rubriek
Gyprocwerken, Bezettingswerken, Pleisterwerken
Contact