Contact
Naam
Michiels-Peters BVBA
Adres
Werbeek 3
Plaats
Retie
Provincie
Antwerpen
Social Media

Boomkwekerij Michiels-Peeters

Specialist in haag- en bosplanten

Boomkwekerij Michiels-Peeters in Retie beschikt over ruim 15 beplante hectare aan bomen en hagen. Bij deze professionele boomkwekers die kunnen bouwen op jarenlange ervaring bent u aan het juiste adres als het gaat om diverse boom- en haagsoorten van uitstekende kwaliteit.

Boomkwekerij Michiels-Peeters werd in 1956 opgericht in Retie. Als kleinĀ familiebedrijf beschikten vader en de oudste zonen toen over een tweetal hectare aan bomen en dat was nog ruim voordat het bedrijf begon the groeien. Sinds de jaren '70 groeide het bedrijf uit tot het familiebedrijf wat het nu is. Vandaag de dag zijn ze nog altijd trots om te zeggen dat ze nu tien keer zo veel hectare kunnen beplanten als in de periode dat Boomkwekerij Michiels-Peeters begon. Nu werkt men met 4 personen waarvan 2 broers, de zoon en een werkman die nu ook in dienst is. Boomkwekerij Michiels-PeetersĀ is dus nog steeds een familiebedrijf, maar dan op iets grotere schaal!

Werkzaamheden Boomkwekerij Michiels-Peeters

Neem alvast een kijkje bij ons aanbod bestaande uit onder meer:

  • loofbomen
  • naaldbomen
  • coniferen

Op de pagina aanbod kan u alvast ons uitgebreide assortiment aan loofbomen, naaldbomen, coniferen en meer inkijken. Bekijk ook eens de foto's om een goed beeld te krijgen van onze boomkwekerij.

U kan uw bestelling per fax doorsturen op 014/37 08 29. Geef ook even aan wanneer u deze bij voorkeur komt ophalen.Vervolgens krijgt u steeds een bericht ter bevestiging.


Wij leveren als het grote bestellingen betreft zoals aan groothandelaars.

Loofbomen

Trefwoord
Kwekerijen, Bosplanten, Plantenkwekerij, Boomkwekerij, Haagplanten, Coniferen, Naaldbomen, Loofbomen, Kwaliteits bomen, Kwaliteits hagen
Rubriek
Boomkwekerijen en boomverzorging, Boomverzorging
Contact