Contact
Naam
Urbano BVBA
Adres
Ter Heidelaan 51
Plaats
Aarschot
Provincie
Vlaams-Brabant
Website

Urbano BVBA, Aarschot

 

Daarom kiezen elk jaar meer en meer motorhomeliefhebbers voor Urbano:

Met een motorhome van Urbano is het comfortabel reizen. Urbano Motorhomes kan u als enige in België een maximaal comfort voor een zeer scherpe prijs garanderen. Daartoe bieden zij u de mogelijkheid om te profiteren van de extra voordelige optiepakketten. Kiest u liever voor een pure korting on euro's, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Een extra comfortpakket is echter zeker het overwegen waard, want Urbano kan u een aanbod doen dat zijn gelijke niet kent:

1. Urbano koopt zijn accessoires rechtstreeks bij de fabrikant en kan door de grote volumes een zeer interessante korting bekomen, waarvan zij u als klant graag laten meeprofiteren.

2. Urbano verkoopt en onderhoudt enkel motorhomes. U vindt hier geen caravans, stacaravans, occasie auto's of vrachtwagens. Door deze specialisatie is het technisch personeel zeer onderlegd in de montage en onderhoud alle motorhome accessoires

3. Urbano investeert zeer veel in opleiding en bijscholing. Zowel de werkplaatsleider, magazijnier, verantwoordelijke garanties als de techniekers gaan ter plaatse bij de motorhomeconstructeurs en fabrikanten van accessoires om de laatste nieuwe technieken onder de knie te krijgen. Alle montages gebeuren strikt volgens de voorschriften van de fabrikanten.

4. Urbano is net als u bekommerd om het laadvermogen. Daarom speurt het hoofdmagazijn constant de markt af, op zoek naar accessoires die lichter zijn qua gewicht maar toch eenzelfde comfort geven.

Kijk voor meer informatie op de website

 

Trefwoord
Campers, Moncayo, New, Occasions, Hobby, Tweedehands, Knauf, Detleffs, Weinsberg
Rubriek
Motoren en motorenonderdelen, Motorhomes en toebehoren
Contact