Contact
Naam
Chapewerken Vertessen BVBA
Adres
Tieltsebaan 58
Plaats
Aarschot

Pur Chape en Tegelwerken Vertessen BVBA, Aarschot

Om nog beter tegemoet te kunnen komen aan alle wensen van onze klanten, heeft Pur Chape en Tegelwerken Vertessen BVBA de nodige investeringen gedaan. Recentelijk hebben wij onze firma uitgebreid om onze klanten een uitstekende service te kunnen bieden. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor chape-, vloer- en isolatiewerken. Hiervoor heeft u dus slechts één aannemer nodig!

Chapewerken

Vertessen BVBA gaat alle uitdagingen op het gebied van chapewerken aan! Zo kunnen zowel grote bouwfirma's als kleinere particulieren met projecten tot 20m² op ons rekenen.

U bent verzekerd van de beste kwaliteit door ons bekwame personeel en vele jaren deskundige ervaring. Al onze projecten worden vakkundig opgeleverd!

Door een aangepaste poliermachine, maken wij de chape nog egaler en sterker. Uiteraard kunt u er ook op rekenen dat wij alleen gebruik maken van de beste grondstoffen voor onze chape om kwaliteit te garanderen.

PUR

Pur Chape en Tegelwerken Vertessen BVBA biedt haar klanten graag kwaliteit. Zo zijn wij dan ook aan het begin van 2015 begonnen met het spuiten van watergedragen PUR. Uw voordelen? Deze PUR is vrij van giftige gassen (geen gevaar voor de gezondheid) en bovendien is de kans op verzakking vrijwel gelijk aan 0. Op die manier blijft Pur Chape en Tegelwerken Vertessen BVBA de concurrentie telkens een stapje voor.

Trefwoord
Vloerisolatie, Algemene tegelwerken, Bouwen , Gespoten isolatie, Aannemers verbouwingswerken, Verbouwen
Rubriek
Aannemers-Verbouwingen, Chapewerken, Chape, Tegelwerken
Contact