Contact
Naam
A.S.M. BVBA
Adres
Bloesemweg 9
Plaats
Maaseik
Provincie
Limburg
Telefoon
Mobiel
E-mail

Website

A.S.M. BVBA, Maaseik


Voor al uw schilderwerken en alle soorten behang- en vloerbekleding in Maaseik en omgeving moet u bij A.S.M. zijn. De heer J. Vereecke heeft A.S.M. BVBA opgericht. U bent verzekerd van kwaliteit, want de heer Vereecke heeft ruim 20 jaar ervaring.

Schilderwerken

A.S.M. BVBA is gespecialiseerd in de volgende schilderwerken:

  • algemene schilderwerken;
  • alle soorten behang- en vloerbekleding;
  • het spuiten van SIGMULTO e.a. meerkleurige verven;
  • pleisterwerken en spuitpleister zowel binnen als buiten;
  • het aanbrengen van brandwerende en brandvertragende systemen;
  • het aanbrengen van epoxy-verven op muren, vloeren, zwembaden, enzovoort.


Aannemers schilderwerkenU als klant staat bij ons centraal. Ook voor vrijblijvend advies staan wij graag tot uw dienst. Onze missie is het om kwaliteit te leveren in de breedste zin van het woord. Op die manier streven wij ernaar dat u voor de volle honder procent tevreden bent.

 

Visie op kwaliteit

De heer Vereecke heeft 19 november 2000 zijn visie op kwaliteit in de volgende bereidsverklaring vastgelegd:

"Als bedrijfsleider verbind ik mij bij deze kwaliteit af te leveren en ik bevestig mijn bereidheid om in de onderneming een kwaliteitsborgingbeleid te voeren dat beantwoordt aan de norm Qualibouw: hét kwaliteitslabel voor kleine ondernemingen in de bouwsector."


Binnen- en buitenschilderwerkHoe dit er in de praktijk uitziet? Bekijk de foto's van enkele projecten die door A.S.M. tot een goed einde gebracht zijn. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een gratis prijsofferte.

 

Borsteltechnieken

Trefwoord
Behangwerken, Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Leveren en plaatsen van epoxyvloer, Leveren en plaatsen van spuitpleisters, Leveren en plaatsen van epoxy gietvloeren, Leveren en plaatsen van vloerbekleding
Rubriek
Schilders, Schildersbedrijven en Schilderwerken, Schilderwerken
Contact