Contact
Naam
VBK Aannemingen
Adres
Molenstraat 77
Plaats
Balen
Provincie
Antwerpen
Telefoon
Mobiel
E-mail

 

Vbk Aannemingen


De zaakvoerder van VBK Aannemingen heeft sinds 1994 ervaring in grondwerken en wegenbouw. Na zijn opleiding als metser is hij meteen begonnen met werken in de wegenbouwsector als handlanger. Daar heeft hij alles van A tot Z geleerd over wegenbouw.

Daarna kwam hij terecht in de betonsector en deed ervaring op met breek- en zeefinstallaties. Hier kwam hij in contact met zware machines, zoals wielladers en kranen.

Vervolgens begon hij bij een andere firma te werken als kraanmachinist voor totale straatafwerkingen. Hier werkte hij 4 jaar voor hij begon als zelfstandige in bijberoep in 2004.

Sinds 2010 werkt hij volledig zelfstandig als zaakvoerder van VBK Aannemingen. Aan ervaring dus geen gebrek!

Diensten

VBK Aannemingen volgt altijd de nieuwste evoluties in klinkerwerken en algemene grond- en afbraakwerken. U kunt er terecht voor het leveren van grond, machineverhuur met chauffeur, het plaatsen van containers, grind, schors enzovoort. Daarnaast leggen zij ook klinkers en plaatsen omheiningen.

Hierbij hebben zij zich gespecialiseerd in het leggen van Eurodaltegels en Megategels®. Sinds kort zijn zij ook erkende plaatsers van het merk Eurodal voor industrievloeren én Stone & Style (http://www.stone-style.be/) die ook de Megategel® produceren.

 

 

Trefwoord
Grondwerkzaamheden, Saneringen, Containers, Machineverhuur met machinist, Bouwwerken, Eurodal tegels, Megategels, Zeefinstallaties, Industrievloeren, Kraanmachinist
Rubriek
Containers, containervervoer en verhuur, Grondwerken, Afbraakwerken, Machineverhuur met Machinist
Contact