Logo Horta - Hasselt
Contact
Naam
Horta
Adres
Zolderse Kiezel 64
Plaats
Hasselt
Provincie
Limburg
Website
Social Media
Geopend op
Maandag
Gesloten
Dinsdag
8.30-18.00
Woensdag
8.30-18.00
Donderdag
8.30-18.00
Vrijdag
8.30-18.00
Zaterdag
8.30-17.30
Zondag
Gesloten

Horta , Hasselt

BarbecuesHorta wordt gevormd door een groepering van onafhankelijke winkels die zich allen hebben gespecialiseerd rondom producten en advies voor dierverzorging en tuin. Ook om het gezellig te maken in huis kun je bij Horta terecht voor verschillende producten. Wist u trouwens dat wij het hele jaar door verschillende evenementen organiseren die te maken hebben met tuinieren, dierverzorging en barbecues? Bekijk op onze website welke evenementen binnenkort op de agenda staan.

Diensten

Diervoeding voor uw huisdieren en neerhofdierenZoals eerder aangegeven, kunt bij een van de winkels van Horta terecht voor:

  • Tuinieren: Voor tuingereedschap, meststoffen, zaden, potgrond en gedegen advies, staan onze medewerkers in een van onze winkels graag voor u klaar.
  • Tuininrichting: Of u nu een barbecue of zwemvijver wilt laten plaatsen of toch liever voor een zwembad kiest: Bij Horta kunt u terecht voor raad en daad.
  • Dieren: Dierenwelzijn is belangrijk voor Horta. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor kwalitatief hoogwaardige voeding en producten voor de verzorging en huisvesting van uw huisdieren of neerhofdieren, zoals schapen, geiten, paarden of konijnen.
  • Huis & Hobby: Zorg goed voor jezelf en voor je huis en maak het gezellig in huis. Kies daarom een van onze bakproducten, huishoudmaterialen en/of drogisterijproducten.

Tips en advies

Door samenwerking streeft Horta naar een optimalisatie op diverse vlakken. Een van de belangrijkste punten is hierbij de uitwisseling van jarenlange ervaring. Het advies van Horta is dan ook de beste oplossing voor uw probleem. Hun service moet en zal voor u steeds weer een aangename verrassing zijn en blijven.

Tuinmeubelen van Horta


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.