Contact
Naam
AVR BVBA
Adres
Meensesteenweg 545
Plaats
Roeselare
Website

Aardappelrooiers, loofklappers, hakenfrezen

AVR toonaangevend producent van landbouwmachines, gespecialiseerd in aardappels rooien.

Het gamma van AVR bestaat hoofdzakelijk uit machines voor de aardappelteelt. Daarbij ligt de nadruk op pootbedbereiding, frezen, loofklappen en het rooien van aardappelen. Maar de machines zijn ook geschikt voor het bewerken en rooien van andere knolgewassen. AVR produceert marktgericht machines. In nauwe samenwerking met de gebruikers worden de machines ontwikkeld en afgestemd op de eisen die gebruikers aan de machines stellen. Met als doel, een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van het bedrijfsresultaat.

Steeds meer domineert de AVR kleur op de akkers. Steeds meer krijgen klanten vertrouwen in onze machines. Wij doen er dan ook alles aan om dat vertrouwen waar te blijven maken. Dat doen wij vanaf het ontwerp, de productie tot en met een gedegen service achteraf.

Naast de AVR machines verzorgen wij ook de onderdelen voor alle aardappelfrezen en loofklappers van Rumptstad. In BelgiŽ en Frankrijk leveren wij de onderdelen voor Miedema, Structural en Hassia machines.

Over AVR
AVR-groen op de akkers steeds dominanter aanwezig.

AVR heeft tot doelstelling: het produceren van robuuste, bedrijfszekere rooiers met een hoge capaciteit, die in staat zijn om aardappelen af te leveren van een excellente kwaliteit: de High-End machines. De Ďtotal cost of ownershipí moet zo laag mogelijk zijn. Kwaliteit, capaciteit en service zijn daarbij de sleutelwoorden. De specialisaties bij AVR liggen enerzijds bij het rooien van de aardappels en anderzijds bij de grondbewerking voor en na het planten van de aardappels.

Op dit moment produceren wij jaarlijks ca. 150 rooiers, zo`n 250 frezen,† en 100 loofklappers.
AVR ziet zijn omzet jaarlijks groeien... Het is dan ook niet verwonderlijk dat het AVR groen op de akker steeds dominanter aanwezig is.

Naast producent ook Importeurschap Miedema

In BelgiŽ is AVR bvba importeur van de Miedema merken: Miedema, Hassia en Structural. In Frankrijk is de verkoopsorganisatie van Miedema en AVR gelijklopend. Hierdoor kunnen we in deze landen de gehele machinelijn leveren voor de aardappelteelt: van de grondbewerking en het poten, via het loofklappen en rooien tot het inschuren.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.