Contact
Naam
Fietsen De Jonghe-Rommel
Adres
Leopoldlaan 60
Plaats
Middelkerke
Provincie
West-Vlaanderen
Telefoon
E-mail

Social Media

Fietsen De Jonghe-Rommel in Middelkerke, de expert of het gebied van fietsenverkoop en herstellingen

Gaat u op de fiets naar het werk of bent u enthousiast wielrenner? Voor iedere fietser heeft Fietsen de Jonghe - Rommel de juiste match! We hebben een passie voor fietsen en delen die graag met u, dus loop gerust binnen. Wij zijn de expert op het gebied van fietsenverkoop en herstellingen. Ook voor de verkoop van elektrische fietsen en herstelling van elektrische fietsen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij een uitgebreide fietsverhuurdienst. Voor een onvergetelijke dag op het strand, huurt u een fiets bij Fietsen De Jonghe - Rommel. 

Fietsenverkoop - Fietsen De Jonghe-Rommel, Middelkerke

Assortiment fietsenverkoop

Fietsen De Jonghe - Rommel beschikt over een divers en kwalitatief assortiment aan fietsen. Er zit dus altijd een fiets tussen voor u! 

  • Stadsfietsen
  • Trekkingfietsen
  • Retrofietsen
  • Mountainbikes
  • Racefietsen
  • Vouwfietsen
  • Kinderfietsen
  • Elektrische fietsen

Fietsaccessoires

Ook voor alle toebehoren kunt u terecht bij Fietsen De Jonghe - Rommel. Wij bieden een breed assortiment vaan fietshelmen aan, voor zowel kinderen en volwassenen, als amateurs en professionals. Om uw fiets te beveiligen, is een goed fietsslot noodzakelijk. Deze vindt u bij De Jonghe - Rommel. Maar voor ook fietsstoeltjes, fietsendragers, fietstassen, fietsmanden, kinderkarren, hondenkarren en fietsendragers bent u bij De Jonghe - Rommel aan het juiste adres! 

Hersteldienst

Naast het zeer diverse en kwalitatieve aanbod aan fietsen en fietsaccessoires, beschikken wij ook over onze eigen hersteldienst. Met de jaren lange ervaring van onze hersteldienst, garanderen wij u de beste service en garantie na verkoop. Kom langs voor onderhoud of herstellingen aan uw fiets. 

Zijn er nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.Fietsenverkoop - Fietsen De Jonghe-Rommel, Middelkerke

Trefwoord
Fietsen, Fietsenverkoop, Herstellingen, Fietsverhuurdienst, Verkoop van elektrische fietsen, Herstelling van elektrische fietsen
Rubriek
Fietsen- en bromfietsenverhuur, Fietsen - Kleinhandel, Fietsverkoop en -herstel
Contact