Contact
Naam
De Houtworm
Adres
Kleinveldweg 2
Plaats
Schilde
Mobiel
E-mail

De Houtworm, Schilde


De Houtworm is uw Kempense specialist in houtbewerking. Zaakvoerder Luc Heylen is met zijn twintig jaar ervaring een gevestigde naam in de streek. Dankzij zijn persoonlijke advies en haalbare, betaalbare oplossingen, is De Houtworm de perfecte partner voor al uw klussen in houtwerk, van het kleinste vliegenraam tot een flinke carport. Wij garanderen u een professioneel resultaat. Benieuwd wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons bedrijfsfilmpje.

Neem gerust contact op voor meer informatie. De Houtworm staat u graag te woord. Onze klanten komen onder andere uit Schoten, Brasschaat, Zandhoven en Antwerpen.

 

Werkwijze

 

Voor alle houtwerken aan tuin, woning of interieur is De Houtworm een betrouwbare en degelijke uitvoerder. Zaakvoerder Luc komt zonder probleem bij u langs om een offerte op te stellen.
U bespreekt samen met hem uw voorkeuren, het budget en de eventuele planning van het werk. Op basis van uw opdracht maakt Luc zelf een ontwerp dat is afgestemd op uw behoeften. De kleur en de structuur van de materialen kiest u uit een ruim assortiment stalen. De Houtworm werkt met de beste merken uit de bouwwereld, zodat kwaliteit en duurzaamheid verzekerd zijn. Als vakspecialist kan De Houtworm een voorstel doen voor elk budget.

Hebt u zelf al een ontwerp laten maken? De Houtworm zorgt voor een feilloze uitvoering van de plannen! Ook kleine klussen die de grote schrijnwerkers liever aan zich laten voorbijgaan, voert De Houtworm voor u uit.

Diensten

 

U huurt ons in voor de vervaardiging van:


De Houtworm werkt met aluminium, hout en pvc.

Trefwoord
Binnenschrijnwerk, Binneninrichting, Meubilair, Poorten, Carports, Binnendeuren, Maatkasten, Dressings, Badkamermeubels, Keukenrenovatie
Rubriek
Meubelmakerijen, Timmerwerken, Rolluiken, Schrijnwerken, Tuin en Terras
Contact