Contact
Naam
Studie-Tekenbureau L. Collette
Adres
Bergdal 57
Plaats
Gits
Provincie
West Vlaanderen

Studie-Tekenbureau L. Collette, Roeselare

Studiebureau Collette Luc is reeds sinds jaren gespecialiseerd in het uitwerken van volledige productielijnen inzake machinebouw en staalbouw. Vanaf het voorontwerp tot het volledige ontwerp van uw productielijn kan Studiebureau Collette Luc u begeleiden. Elk ontwerp en detail van uw productielijn komt aan bod. Vanuit de detailtekeningen ontwerpen zij uw volledig dossier.

Studiebureau Collette Luc werkt zowel zelfstandig als studiebureau als voor projecten in onderaanneming. Het studiebureau heeft tal van referenties zoals het uitwerken is van een palmolie fabriek in het buitenland of de uitbreiding van een bestaande lijn. Door de doorgedreven expertise bij constructieprojecten kan Studiebureau Collette Luc u de nodige technische bijstand bieden bij elke metaalconstructie.

Neem gerust contact op met Studiebureau Collette Luc om uw project te bespreken. Bezoek het nieuwe adres in de Henri Horriestraat 40B bus 9 te 8800 Roeselare. Kijk voor meer informatie op de website.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.