Logo Noordzeepark Zeewind - Bredene
Contact
Naam
Noordzeepark Zeewind
Adres
Klemskerkstraat 26
Plaats
Bredene

Noordzeepark Zeewind

 

Noordzeepark Zeewind nodigt u uit om een rondleiding te maken. Het wordt u zeer gemakkelijk gemaakt. U arriveert bij de receptie, waar u wordt ontvangen door vriendelijke medewerkers die weten wat een perfecte vakantie inhoudt. Zij voorzien u van praktische informatie, zowel van het vakantiepark als van de ruime omgeving.

Vlakbij de receptie bevindt zich de Zeewind-Shop, een kleine supermarkt waar u allerhande zaken kunt kopen, van dagvers brood tot wat u thuis vergeten mocht zijn. Naast de shop vindt u een gezellige taverne met een groot zonneterras en openluchtzwembad. Gezellig genieten met familie en vrienden van een koel drankje, dampende expresso, een lekker ijsje, een verzorgde snack enzovoort.

Terwijl u onder uw parasol zit, heeft u zicht op het mooie, grote en verwarmde openluchtzwembad met een ondiep gedeelte voor de kleintjes. U hoeft zich geen zorgen te maken. Het professionele reddingsteam houdt het zwembad- gebeuren nauwlettend in de gaten.

Aansluitend bevindt zich een grote speeltuin, voorzien van houten speeltuigen in een ruime zandbak en omringd door zitbanken. Ook een voetbalveld voor sportieve gasten ontbreekt hier niet. Ook staan er tennisterreinen tot uw beschikking, om uw conditie aan te scherpen of om gewoon een balletje te slaan.

 


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.