Contact
Naam
S. Eckert SEC Constructions
Adres
John cockerillstraat 2
Plaats
Lommel
Provincie
Limburg
Telefoon
E-mail

Social Media

S. Eckert SEC Constructions te Lommel voor motorhomes, paardensport toebehoren en semi-trailers

Wenst u een op maat gemaakt en ingericht motorhome? Kom dan langs bij S. Eckert SEC Constructions aan de John Cockerillstraat 2 in 3920 Lommel, Provincie Limburg. Het is een specialist in het volledig inrichten van luxe motorhomes, motorsport motorhomes, mobiele kantoor, 4X4 campers, semi-trailers. Dit COP bedrijf – voor het opbouwen of ombouwen – van voeMotorhomesrtuigen werkt geheel vanuit uw wensen wat betreft de functionaliteiten van uw voertuig. Het kan ook gaan om een horse truck of inrichting bestelwagens. De activiteiten van S. Eckert SEC Constructions zijn sterk gerelateerd aan vakantie en recreatie. SEC staat voor Service, Efficiëntie en Comfort.

Interieur voertuigen zo efficiënt mogelijk

De inrichting van een voertuig moet zo efficiënt mogelijk zijn, omdat het altijd om heel weinig ruimte gaat. De functionaliteiten worden met u besproken en omgezet in een ontwerp dat het gemak en comfort zo maximaal mogelijk tot uitdrukking brengt. De eisen voor een dMilitary Motorhomeergelijk op maat gemaakt interieur mogen wat S. Eckert SEC Constructions betreft zo hoog mogelijk zijn. En dan zijn er ook nog de zogenoemde SEC motorhomes voor sport en hobby, die vallen onder de categorie speciale voertuigen. Alles wordt ontworpen en gemaakt volgens de gedetailleerde wensen van de klant in de grote productiehal in Lommel.

Keuze voor nieuwbouw of herinrichting

De opdrachtgevers krijgen een voertuig dat is ingericht volgens hun eigen specificaties en na een kwaliteits- en veiligheidscontrole. Dit kan inclusief cabine en opbouw, inrichting en uitrusting, met meubelen en toestellen in de gewenste stijl en design. Er is altijd een assortiment voertuigen in de verkoop.

  • Volledige constructieopbouw als nieuwbouwpakket
  • Maatwerk met inrichting naar voorkeur en budget
  • Nieuwbouw of herinrichting van een bestaand voertuig
  • Totaalpakket met volledige inrichting en elektrische apparaten
  • Binnen budget tot in details met stoffering tailor made
  • Racing service semi-trailers en paardenvrachtwagens

Nieuwe productiehal met alle apparatuur

De vraag naar de diensten van S. Eckert SEC Constructions neemt voortdurend toe. Daarom is door het bedrijf onlangs een geheel nieuwe productiehal in Lommel in gebruik genomen. Hierdoor kan er nog efficiënter worden gewerkt. De medewerkers van dit bedrijf zijn speciaal voor hun taken getraind. De bouw van dergelijke voertuigen vergt unieke vaardigheden wat betreft werken met speciale machines en apparatuur. Daarvoor wordt het bouwteam voortdurend bijgeschoold. Kom eens een kijkje nemen in Lommel en u zult versteld staan van de professionaliteit van deze voertuigen bouwer.

Campers

Contacteer S. Eckert SEC Constructions voor een afspraak of een offerte.

 

Trefwoord
custum made camper, Horse trucks, Luxe motorhomes, Motorsport motorhomes, Mobiele kantoor, 4X4 campers, Campers, Semi-trailers, COP bedrijf, Inrichting bestelwagens
Rubriek
Paardensport en toebehoren, Vakantie & Recreatie, Motorhome en toebehoren
Openingstijden
Ma 9:00 - 17:00
Di 9:00 - 17:00
Wo 9:00 - 17:00
Do 9:00 - 17:00
Vr 9:00 - 17:00
Za 9:00 - 17:00 op afspraak
Zo gesloten
Contact