over ons


Welkom in 't pure genot


Namens het hele team heten we U van harte welkom bij ’t pure genot.

Wij zijn vereerd dat U gekozen heeft om in ’t pure genot te verblijven en hopen van harte

dat U kan genieten met volle teugen.

Wij zullen alles in het werk stellen om het verblijf zeer aangenaam  te maken en uw verwachtingen te overtreffen!

In ons culinair restaurant, met zicht op de open keuken, zal Chef An U naar hartelust verwennen .   Gastvrouw Emilia zal u de perfecte service bieden, probeert u op uw wenken te bedienen en u te voorzien van de nodige informatie om optimaal te kunnen genieten van 't pure genot.

Graag verwennen Emilia en het team u in een rustige sfeer met een door ons uitgekozen

menu of met onze kaartgerechten.

In de zomer kan U genieten van ons terras dat omgeven is met onze verse kruidenbakken, in 

de wintermaanden is het gezellig vertoeven bij de  open haard.


Veel liefs

Emilia, An & Team

Emilia, An  &  hun team willen 't pure genot zo duurzaam mogelijk te maken.

Zo willen we ons steentje bijdrage aan de natuur en tegelijkertijd willen we onze gasten een comfortabel verblijf aanbieden met zorg voor milieu en omgeving.

We gebruiken  zoveel mogelijk energiezuinige verlichting, passen waterbesparende maatregelen toe bij kranen en toiletten, bevorderen het hergebruik van handdoeken in de slaapgelegenheid en scheiden uw en ons afval.  

Onze handzeep & doucheproducten zijn gemaakt op 100% natuurlijke basis en zijn 100% Belgisch. Ook willen we ons steentje bijdrage aan de lokale ondernemingen en maken we gebruik van de vele streekproducten. Vele van onze gebruikte kruiden en groenten komen uit eigen tuin.


In de keuken gebruiken wij het principe van “no food to waste”.

Wereldwijd gaat een derde van al het geproduceerde voedsel verloren. Voedselverlies komt voor in elke schakel van de keten, van de productie tot en met de consument.

Het betekent een economisch verlies omdat het gelijk staat aan het verlies van hoogwaardige en schaarser wordende grondstoffen.  Daarnaast heeft het weggooien van voedsel een negatieve impact op het milieu.  Je gooit niet alleen geld weg, maar ook de energie die in teelt, verwerking, verpakking, koeling en transport is gestoken.

De preventie van voedselverlies levert u als uitbater geld op en draagt bij tot duurzaamheid.