Contact
Naam
Libellus
Adres
Zelliksebaan 12
Plaats
Bekkevoort
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Afbraakwerker in de buurt van Libellus in Bekkevoort Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een specialist in afbraakwerken, grondwerken en renovatiewerken? Dan bent u bij Libellus in Bekkevoort aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor afbraak- en grondwerken. We bieden u uitstekende referenties en een waaier aan diensten, van grote afbraakwerken en kleine afbraakwerken tot aan het casco zetten van woningen. Doe een beroep op ons voor al uw kleine grondwerken, grote grondwerken, rioleringswerken, isolatiewerken en voor uw gevels bekleden. We zijn uw beste afbraakwerker in de buurt én uw beste keuze voor grondwerken en renovatiewerken. 

Afbraakwerker in de buurt Bekkevoort, Vlaams-Brabant

Afbraakwerker in de buurt in Vlaams-Brabant

Libellus is uw ervaren en gespecialiseerde afbraakwerker uit Bekkevoort. We hebben een ruime kring tevreden klanten en hebben al vele projecten uitgevoerd. Ons werkgebied beperkt zich niet tot alleen Vlaams-Brabant, want als u een specialist nodig heeft, dan staan wij voor u klaar. Onze troeven zijn naast het bieden van een uitstekende service, vakmanschap en een goede prijs-kwaliteitverhouding ook zeker ons machine- en wagenpark. Doordat we alle nodige materialen en machines in eigen beheer hebben, is er geen klus voor ons te gek! 

Onze diensten en service vanuit Bekkevoort

Neem direct een kijkje naar ons wagenpark en de projecten die we reeds uitgevoerd hebben. Doe inspiratie op en raak overtuigd van ons kunnen. Want bij Libellus weten we dat we ook uw project tot in detail perfect kunnen uitvoeren. Mogen we ook u verder helpen met uw:

  • Grote afbraakwerken
  • Kleine afbraakwerken
  • Casco zetten van woningen
  • Kleine grondwerken
  • Grote grondwerken
  • Afbraakwerker in de buurt
  • Rioleringswerken
  • Isolatiewerken
  • Gevels bekleden

Niet alleen afbraak, maar ook opbouw!

Bij Libellus zijn we specialist in afbraak, maar ook zeker in opbouw. Zoals u heeft kunnen zien in onze project realisaties, leggen we ook een plat dak perfect, voeren we isolatiewerken uit en staan we klaar voor het tot in detail prachtig (en duurzaam) bekleden van uw gevel. Ons team is nu eenmaal gepassioneerd voor alles omtrent bouwen en verbouwen. Heeft u een afbraak- en opbouwproject in gedachten? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen, want bij ons vindt u deze combinatie én bent u er zeker van dat uw werken tot in detail en volledig op maat van uw wensen uitgevoerd worden. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Gevels bekleden Bekkevoort, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Grote afbraakwerken, Kleine afbraakwerken, Casco zetten van woningen, Kleine grondwerken, Grote grondwerken, Afbraakwerker in de buurt, Rioleringswerken, Isolatiewerken, Gevels bekleden
Rubriek
Betonwerken, Metselwerken, Bouwwerken, Renovatiewerken, Algemene Bouwwerken
Openingstijden
Ma 06:00 - 18:00
Di 06:00 - 18:00
Wo 06:00 - 18:00
Do 06:00 - 18:00
Vr 06:00 - 18:00
Za 06:00 - 18:00
Zo gesloten
Contact