Contact
Naam
Slagerij New Tacos
Adres
Opperstraat 192
Plaats
Liedekerke
Provincie
Vlaams-Brabant
Social Media

Voor het lekkerste vers vlees komt u naar Slagerij New Tacos in Liedekerke Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar het lekkerste aanbod in vers vlees in Vlaams-Brabant? Kom dan snel aan bij Slagerij New Tacos in Liedekerke. Ons team staat klaar om u van de beste producten en beste service te voorzien. Geniet van onze traiteur gerechten, BBQ vlees, charcuterie, prepare, gourmet schotels, fondueschotels, kaasschotels en koude buffetten. En vergeet zeker niet eens te proeven van de super lekkere tapas plankjes. Voor iedere gelegenheid en ieder gezelschap een uitstekende keuze! Komt u ook binnenkort eens langs in onze Slagerij New Tacos om te proeven en te genieten? Ons team staat dagelijks voor u klaar. 

Het beste kwaliteit en vers vlees in Liedekerke

Kies voor niets minder dan het beste, dat doen we bij Slagerij New Tacos namelijk ook niet! Dagelijks staan we klaar om u van alleen het beste te voorzien. Van uw meest geliefde entrecote tot aan al uw vlees voor een grote catering. Onze medewerkers bereiden al uw vleeswaren en schotels met passie en kunde vanuit het slagersambacht. We zijn enorm trots op onze slagerij, ons aanbod en ons team. Want met jarenlange ervaring bieden we u alleen het beste aan en doen we geen concessies op kwaliteit. Onze service is uitmuntend en voor ons geldt dat als u geniet, wij ook genieten! Mogen we u ook binnenkort laten proeven van ons heerlijk smakende assortiment? 

Ons aanbod en assortiment voor u in Vlaams-Brabant

Blijf op de hoogte van onze specials, onze acties en promoties! Volg ons eenvoudig via onze social media. Geniet en krijg direct trek bij het zien van al het lekkers. Bij Slagerij New Tacos kunt u rekenen op de allerbeste producten, zoals onze:

  • Traiteur gerechten
  • Vers vlees
  • BBQ vlees
  • Charcuterie
  • Prepare
  • Gourmet schotel
  • Fondueschotel
  • Tapas plank
  • Kaasschotel
  • Koude buffetten

Geniet van iedere hap uit ons assortiment

Komt u snel eens langs om uw favorieten uit ons assortiment te ontdekken? Voor alle producten geldt: dagvers en van de hoogste kwaliteit! Proef alvast voor met uw ogen bij het zien van ons fotoalbum en kom vervolgens direct uw biefstuk, BBQ vlees of een overheerlijke tapas plank halen om u en uw gezelschap mee te verwennen. Uiteraard kunt u ook bestellen. Ons team zorgt ervoor dat alles juist en uitstekend verpakt voor u klaar staat om op te halen. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Vers vlees Liedekerke. Vlaams-Brabant

Trefwoord
Traiteur gerechten, Vers vlees, Bbq vlees, Charcuterie, Prepare, Gourmet schotel, Fondueschotel, Tapas plank, Kaasschotel, Koude buffetten
Rubriek
Slagerijen, Beenhouwerijen - paardenvlees, Pasta, Vleeswaren, Take-a-way
Openingstijden
Ma 12:30 - 18:00
Di 08:30 - 18:00
Wo 08:30 - 18:00
Do 08:30 - 18:00
Vr 08:30 - 18:00
Za 08:30 - 17:00
Zo 08:30 - 12:00
Contact