Contact
Naam
S&P Cleaning
Adres
Industrielaan 12
Plaats
Torhout
Provincie
West-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

Opkuis en schoonmaak van kantoren door S&P Cleaning in Torhout West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor al uw opkuis en het schoonmaken van uw woning, pand of kantoor? Dan bent u bij S&P Cleaning in Torhout aan het juiste adres. We staan voor kwaliteit, flexibiliteit en bieden u een zeer scherpe prijs voor uw schoonmaakopdrachten. Reken op ons voor de schoonmaak van kantoren, de schoonmaak van gemeenschappelijke delen van appartementen, opkuis na brand, opkuis na waterschade, opkuis van nieuwbouw, opkuis na renovatie en voor het schoonmaak van vakantiewoningen, waaronder het reinigen buitenkant van chalet of caravan. Maar dit is nog niet alles. We staan hiernaast klaar voor het dagelijks onderhoud van tuinen en het opfrissen van verwilderde tuinen. Kortom, zoekt u een schoonmaak en opkuis expert voor uw binnen- en buitenomgeving? Dan heeft u in S&P Cleaning uw partner gevonden. 

Schoonmaak van kantoren Torhout, West-Vlaanderen

Schoonmaak van kantoren en S&P Glazenwasserij

Bij S&P Cleaning richten we ons al jarenlang op algemene opruim- en schoonmaakwerken als onderdeel van grotere bouw- en renovatieprojecten en op de periodieke schoonmaak van sanitaire en publieke ruimtes. Om ons dienstenaanbod compleet te maken, kunt u ook bij ons terecht voor een professionele glazenwasserij. Hierbij kunt u kiezen voor het wassen van de ramen met behulp van klassieke methodes of met een state-of-the-art osmosemachine. Deze service stellen we nota bene ter beschikking van zowel particulieren als bedrijven in heel West-Vlaanderen. Neem voor meer informatie, advies en/of een gratis offerte gerust contact met ons op! 

Vakantiewoningen in West-Vlaanderen en aan de kust 

Bent u de trotse eigenaar van een vakantiewoning aan de Belgische kust en is die toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Bij schoonmaakbedrijf S&P Cleaning staan onze vakkundige medewerkers klaar om u verder te helpen. We zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van vakantiewoningen aan de Belgische Kust en West-Vlaanderen, zoals appartementen in verhuur en caravans. Maar ook als u net verbouwd heeft bij u thuis en er opgeruimd moet worden, of als u een professionele glazenwasser voor de ramen van uw kantoor zoekt, bent u bij ons juist. U kunt bij ons terecht voor een brede waaier aan professionele schoonmaakdiensten. 

Schoonmaak van kantoren Torhout, West-Vlaanderen

Onze diensten en services vanuit Torhout op een rij

S&P Cleaning is al jarenlang de enige naam die u hoeft te kennen wanneer het aankomt op professionele schoonmaakdiensten en glazenwasserij in heel West-Vlaanderen, inclusief de Belgische kust. Ons aanbod? Van de service die we verlenen tot de resultaten die we leveren, de kwaliteit is altijd leidend. Hiernaast zijn we zo flexibel mogelijk, zodat u altijd op ons kunt rekenen. Tot slot zijn we ook nog eens voordelig, want kwaliteit hoeft niet duur te zien. Dat zult u bij ons vanzelf merken. S&P Cleaning is uw partner in:

  • Schoonmaak van kantoren
  • Schoonmaak van gemeenschappelijke delen van appartementen
  • Opkuis na brand
  • Opkuis na waterschade
  • Opkuis van nieuwbouw
  • Opkuis na renovatie
  • Schoonmaak van vakantiewoningen
  • Reinigen buitenkant van chalet of caravan
  • Dagelijks onderhoud van tuinen
  • Opfrissen van verwilderde tuinen

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Dagelijks onderhoud van tuinen Torhout, West-Vlaanderen

Trefwoord
Schoonmaak van kantoren, Schoonmaak van gemeenschappelijke delen van appartementen, Opkuis na brand, Opkuis na waterschade, Opkuis van nieuwbouw, Opkuis na renovatie, Schoonmaak van vakantiewoningen, Reinigen buitenkant van chalet of caravan, Dagelijks onderhoud van tuinen, Opfrissen van verwilderde tuinen
Rubriek
Glazenwassers, Snoeien en vellen van bomen, Schoonmaakbedrijf, Aanplanting, Tuinonderhoud
Openingstijden
Ma 08.30 - 12.30 13.00 - 18.00 op afspraak
Di 08.30 - 12.30 13.00 - 18.00 op afspraak
Wo 08.30 - 12.30 13.00 - 18.00 op afspraak
Do 08.30 - 12.30 13.00 - 18.00 op afspraak
Vr 08.30 - 12.30 13.00 - 18.00 op afspraak
Za 08.30 - 17.00 op afspraak
Zo 08.30 - 12.30 op afspraak
Contact