Contact
Naam
Beton Vercouillie
Adres
Lepelboomstraat 10
Plaats
Waregem
Provincie
West-Vlaanderen

Beton Vercouillie in Waregem, een expert in betonvloeren

Beton Vercouillie in Waregem is gespecialiseerd in betonvloeren plaatsen. Ze bieden hun diensten aan voor particulieren, maar realiseren ook stevige industriële betonvloeren. Zo voorzien ze in het gieten van industriële betonvloeren en het polieren van industriële betonvloeren voor een strak resultaat. Voor het aanleggen van een verharding is mogelijk een chapevloer nodig; het professionele bedrijf is u van dienst met vakkundig chapewerken. In het pakket van betonwerken die ze uitvoeren is het opkuisen van betonkelders ook een mogelijkheid. Voor het aanleggen van opritten en het aanleggen van terrassen bent u ook bij Beton Vercouillie aan het juiste adres! U kunt hier een prachtige oprit aanleggen in beton en een terras aanleggen in beton voor een tijdloze look.

Beton Vercouillie, Waregem

Uiteenlopende diensten bij Beton Vercouillie

Beton Vercouillie is een dynamische onderneming die onder leiding van zaakvoerder Yoeri Vercouillie. Hij is een vakman die beschikt over 18 jaar ervaring in betonwerken en betonvloeren. In 2019 begon de zaakvoerder als zelfstandige in deze sector. Het ervaren team werkt zowel in opdracht van particulieren als voor industrie. Het professionele bedrijf is gevestigd in Waregem en zijn verder actief in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. De experts zorgen voor een afwerking met veel oog voor detail, en dit nemen we heel serieus. Beton Vercouillie biedt onder andere de volgende diensten aan:

Betonwerken van kwaliteit in Waregem

Bent u op zoek naar een expert in betonwerken? Dan bent u bij Beton Vercouillie aan het juiste adres! De professionals voorzien in het gieten van betonvloeren voor industrie, bedrijven en particulieren. Zo is het voor hun onder andere mogelijk om industriële betonvloeren te realiseren. Deze vloeren zijn niet alleen heel erg stevig, maar zijn tegelijkertijd ook zeer onderhoudsvriendelijk. Het is bijvoorbeeld een mogelijkheid om magazijnen, loodsen en hangars te voorzien van een industriële betonvloer. Niet alleen gieten ze de betonvloeren, de professionals polieren de vloeren ook voor een strak en naadloos resultaat. Mocht het nodig zijn dan kunt u ook een beroep op hen doen voor vakkundige chapewerken; chape is een dekvloer die de ondervloer vormt voor de uiteindelijke vloerbedekking.

Terrassen en opritten aanleggen bij Beton Vercouillie

Bij Beton Vercouillie is het ook mogelijk om de betonkelder professioneel te reinigen en om herstellingswerken aan beton uit te voeren. In de mate van het mogelijke kunnen ze beton schoonmaken en opblinken met boenwas. Het is ook een optie om beton te gebruiken voor het aanleggen van opritten; hiermee geeft u uw oprit een moderne look. Ze staan in voor het polieren van de opritten om een strakke en gladde uitstraling ervan te verzekeren. Daarnaast is het mogelijk om een terras in beton te gieten en te polieren. Het is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ziet er ook prachtig uit en is zeer duurzaam. Beton Vercouillie in Waregem is gespecialiseerd in betonwerken en biedt een service waar u altijd op kunt vertrouwen. 


Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier. 

3274.jpg - Beton Vercouillie, Waregem

 

Trefwoord
Industriële betonvloeren, Gieten van industriële betonvloeren, Polieren van industriële betonvloeren, Opkuisen van betonkelders, Aanleggen van opritten, Aanleggen van terrassen, Vakkundig chapewerken, Betonvloeren plaatsen, Oprit aanleggen in beton, Terras aanleggen in beton
Rubriek
Betonwerken, Chapewerken, Betonvloeren, Betonreparatie
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact