Contact
Naam
Cleaning LVDB
Adres
Noorderlaan 147 box 9
Plaats
Antwerpen
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

Cleaning LVDB uit Antwerpen voor algemene schoonmaak en schilderwerken 

Bij Cleaning LVBD kunt u terecht voor een breed scala aan diensten, van schoonmaak tot schilderwerken. De vakmannen hebben een passie voor beide vakgebieden en helpen u graag verder met de schoonmaak van gemeenschappelijke delen, het ontsmetten in verband met corona, ontsmetten van deurklinken, lichtschakelaars, liften en trapleuningen. Ook kunt u hen inschakelen voor opkuis van nieuwbouw en renovatie woningen en onderhoud bij algemeen onderhoud gebouwen en kantoren. Ook hogedrukreiniging van opritten en terrassen, opruimingen van de kelder en zolders, en het opruimen van bouwwerven behoort tot de mogelijkheden. Cleaning LVDB gaat graag aan de slag met het schilderen van appartementen en woningen.

 Cleaning LVDB, Kruibeke

Grondige schoonmaakdiensten

Voor periodieke schoonmaak van uw pand of bedrijf kunt u bij Cleaning LVDB terecht. U kunt hierbij de frequentie kiezen: dagelijks, wekelijks of maandelijks? Het kan allemaal. Of het nu gaat om onderhoud van uw bedrijf, winkel, feestzaal of gemeenschappelijke ruimte- kwaliteit is gegarandeerd. Met oog voor detail zorgen zij dat de ruimte er weer stralend uitziet en heerlijk fris ruikt. Naar behoefte zetten zij zich in voor taken als het afstoffen van bureaus, leegmaken van prullenmanden, stofzuigen van vloeren en trappen, dweilen van vloeren, reinigen van tapijten en meer. Van groot tot gedetailleerd schoonmaakwerk: u kunt rekenen op Cleaning LVDB. 

Voor onderhoud aan uw vloeren

Parketvloeren schoonmaken heeft meer voeten in de aarde dan het schoonmaken van laminaat of een PVC vloer. Kies daarom voor Cleaning LVDB en zij onderhouden uw vloer met zorg. Een mooie vloer is een van de meest bepalende elementen op het gebied van de look en feel van uw woning. Deze luxueuze vloer moet, om lang mee te kunnen, wel goed onderhouden worden. Door de jarenlange ervaring en expertise van de vakmannen wordt uw vloer goed onderhouden. Ook wanneer u een linoleum vloer heeft, ook wel marmoleum genoemd, raden zij aan de vloer tijdig schoon te laten maken door een professioneel bedrijf. 

Strakke schilderwerken

Is uw woning en/of bedrijfspand toe aan een nieuw likje verf? Binnen- en buitenschilderwerken behoren tot de specialiteiten van het bedrijf. Cleaning LVDB maakt uitsluitend en alleen gebruik van hoogwaardige materialen voor een perfect eindresultaat. De vakmannen zijn enorm  klantgericht en doen alles in overleg. De vele jaren ervaring zorgen ervoor dat zij ieder project, klein of groot, netjes en succesvol afronden.  Zij zorgen voor een mooi resultaat bij het schilderen van appartementen en andere woningen. Of u nu een bedrijf zoekt voor de schoonmaak van gemeenschappelijke delen, het ontsmetten in verband met corona of om uw interieur een metamorfose te geven: kies voor Cleaning LVBD. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Cleaning LVDB, Kruibeke

Trefwoord
Schoonmaak van gemeenschappelijke delen, Ontsmetten in verband met corona, Ontsmetten van deurklinken, lichtschakelaars, liften en trapleuningen, Opkuis nieuwbouw en renovatie woningen, Schilderen appartementen, Onderhoud gebouwen en kantoren, Hogedrukreiniging van opritten en terrassen, Opruimingen kelder en zolders, Opruimen van bouwwerven
Rubriek
Schilderwerken, Schoonmaakbedrijf
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact