Contact
Naam
BVBA Vandendriessche Eddy
Adres
Gaston Martensstraat 49
Plaats
Waregem
Provincie
West-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

Eddy Vandendriessche BVBA uit Waregem voor uw loodgieters werken en installatie projecten

Zoekt u een betrouwbare loodgieter en installateur, die ook uw sanitaire werken uitvoert? Een groot assortiment diensten wordt aangeboden door Eddy Vandendriessche BVBA uit Waregem. Het betreft alle werken die noodzakelijk zijn voor onderhoud van uw centrale verwarming, renovatie centrale verwarming, sanitaire inrichtingen, badkamerrenovatie in uw woning of bedrijfsgebouw. Het is een jong bedrijf met een professioneel team van monteurs. Ze voeren met passie uw projecten uit voor een betaalbare prijs. Het betreft zowel herstellingen, regulier onderhoud als vervanging. Het is een groeiend bedrijf dat actief is in de regio Waregem in West-Vlaanderen.

BVBA Vandendriessche Eddy, Waregem

Erkende en gecertificeerde installateur

Zelf zegt Eddy Vandendriessche over zijn vak: “Als brandertechnieker sta je in voor het vakkundig afstellen, herstellen en het herplaatsen van verwarmingsketels. Je werkt zelfstandig en autonoom. Het onderhoud van een verwarmingsinstallatie moet uitgevoerd worden door een erkende technicus in het bezit van een 'Certificaat van bekwaamheid inzake vloeibare brandstof'. Dit certificaat is eveneens noodzakelijk om je te kunnen vestigen als zelfstandige. Wij zijn er ook voor periodiek onderhoud. Stookinstallaties moeten namelijk om de twee jaar een onderhoudsbeurt krijgen volgens het besluit van de Vlaamse Regering en een richtlijn van het Europees Parlement.”

Juiste gereedschap voor lekdetectie

Door het inschakelen van Eddy Vandendriessche staat er snel een vakman bij u voor de deur bij ketelstoringen en lekkages, verstopping van toilet, riool of gootsteen. Hij heeft alle gereedschap, zoals lekdetectie apparatuur. Dat geld ook voor vernieuwing van het verwarmingssysteem van uw woning of bedrijfspand. Het bedrijf regelt de installatie van een CV met aandacht voor de verwarmingsketel, leidingen en de radiatoren. Moeten de kranen opnieuw worden geïnstalleerd? Of wil u de bestaande badkamer verbeteren met een bad, douche en wastafels? Bij een badkamerrenovatie worden afbraak, elektriciteit, tegels, verwarming en sanitair volgens plan uitgevoerd.

De keuze wordt afgesteld op uw comfort

Door Eddy Vandendriessche BVBA wordt alle aandacht besteed aan het comfort dat de ketel levert. Hoe snel komt er warm water uit de kraan? Hoeveel warm water levert de ketel per minuut? Voor de meest geschikte CV installatie wordt gekeken naar rendement en energieverbruik. Dit loodgieters- en installatiebedrijf kent alle merken. De offerte voor uw projecten wordt opgesteld nadat het besluit is genomen voor een gas-, mazout- of moderne condensatieketel. Vaak is er nood aan omschakeling van mazout naar gas. Bij de vervanging zijn er veel keuzes te maken en kunt u dit vaktechnisch advies goed gebruiken.

Contacteer Eddy Vandendriessche BVBA in Waregem voor een afspraak of een offerte.

BVBA Vandendriessche Eddy, Waregem

 

Trefwoord
Installateur centrale verwarming, Onderhoud centrale verwarming, Renovatie centrale verwarming, Sanitaire inrichtingen, Badkamerrenovatie, Brandertechnieker
Rubriek
Loodgieters- en installatiebedrijven
Openingstijden
Ma 0.800 - 24.00 op afspraak
Di 0.800 - 24.00 op afspraak
Wo 0.800 - 24.00 op afspraak
Do 0.800 - 24.00 op afspraak
Vr 0.800 - 24.00 op afspraak
Za 0.800 - 24.00 op afspraak
Zo 0.800 - 24.00 op afspraak
Contact