Contact
Naam
Dakwerken Van Laere
Adres
Grote Herreweg 124
Plaats
Kluisbergen
Provincie
Oost-Vlaanderen
E-mail

Social Media

Dakwerker Van Laere in Evergem en wijde omgeving voor alle daken, renovatiewerken en gyprocwerken

Zoekt u een vakbekwame aannemer voor het plaatsen of renoveren van uw dak? Dan bent u aan het juiste adres bij Dakwerken Van Laere, gevestigd in Kluisbergen in Oost-Vlaanderen. Hellende daken of platte daken, ze vormen een essentiële onderdeel van uw woning. Daarom laat u de plaatsing en herstelling best uitvoeren door een specialist in het vak, zoals Dakwerken Van Laere. Als professionele dakwerker neemt zaakvoerder Joeri Van Laere met veel enthousiasme uw plat of hellend dak onder handen. Er is behalve totale renovatiewerken een veelzijdig aanbod van diensten: glaswerken, isolatie werken, gyprocwerken, gevel werken, velux en koepels plaatsen.

Dakwerken Van Laere, Kluisbergen

Actief in Oost- en West-Vlaanderen

Dakwerken Van Laere is actief in Oost- en West-Vlaanderen en gaat met veel passie en dynamiek te werk. Als ervaren vakman levert hij steeds kwaliteitsvolle werken op maat van uw wensen en budget. Met een klantgerichte houding neemt deze professional uw project graag ter harte. In eerste instantie is Joeri gespecialiseerd in hellende en platte daken. Welke dakbedekking u ook kiest, hij beschikt over de juiste materialen en de technische kennis om uw dak te plaatsen. Verder staat hij ook in voor de afwerking met velux en koepels en neemt feilloos de isolatie werken van uw dak voor zijn rekening.

Afwerking inclusief isolatie werken

Bij Dakwerken Van Laere bent u ook aan het juiste adres voor uw gevel werken. Het is een specialist die uw enkel glas vervangt met dubbel glas en daarbij eveneens de omkadering realiseert. Ook voor glaswerken kunt u een beroep doen op de expertise van deze aannemer. Bent u op zoek naar een professional om het dak van uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand te isoleren? Joeri Van Laere realiseert uw isolatie werken perfect. Dit doet hij voor hellende en platte daken en ook de gevels van uw pand, telkens volgens de voorgeschreven normen. U bespaart daarna jarenlang op uw energierekening.

Met gyprocwerken zolder nuttig indelen

Wenst u graag van uw zolder een nuttige ruimte te maken zoals bijvoorbeeld een hobbykamer of een extra kinderkamer? Dakwerken Van Laere zorgt voor een nette en naadloze afwerking door middel van gyprocwerken. Gyproc is een stevig en toch flexibel materiaal dat uiterst geschikt is voor tal van interieurtoepassingen. Dankzij deze gipsplaten creëert Joeri een gladde afwerking voor muren en plafonds en dit in een mum van tijd. Of het nu gaat om herstellingswerken aan uw huidige gevel of een afwerking met gevelbekleding, deze vakman tilt het uitzicht van uw woning gegarandeerd naar een hoger niveau.

Contacteer Dakwerken Van Laere voor het maken van een afspraak of het opstellen van een offerte.

 Dakwerken Van Laere, Kluisbergen

Trefwoord
Totale renovatiewerken, Glaswerken, Hellende daken, Platte daken, Isolatie werken, Gyprocwerken, Gevel werken, Velux, Koepels
Rubriek
Dakwerken, Glaswerken
Contact